Now Reading
Cu un succes de zeci de milioane de vizualizari, IULIANA BEREGOI lanseaza filmul serial “LARA”

Cu un succes de zeci de milioane de vizualizari, IULIANA BEREGOI lanseaza filmul serial “LARA”

La doar 13 ani, Iuliana Beregoi si-a castigat fanii cu sinceritatea, carisma si talentul ei, adunand, in prezent, aproape 300.000 de abonati, la canalul propriu de Youtube, dar si zeci de milioane de vizualizari, pentru cele doua single-uri “Vina mea” si “Fac ce simt”.
Acum, cantareata -vloggerita, originara din Republica Moldova, lanseaza primul episod din serialul de actiune “LARA”, o productie MIXTON MOVIE – o divizie a MIXTON MUSIC. Dupa un concept creat de Catalin Dascalu, responsabilul de succesul tinerei artiste, filmul este impartit pe sezoane, cu episoade ce vor aparea lunar, si relateaza o adevarata poveste din viata unei adolescente care si-a pierdut memoria, pierduta intr-o metropola, fara parinti sau apropiati. Intreaga actiune se petrece in jurul acesteia si a noilor prieteni pe care si-i face, alaturi de care infrunta situatii limita si neasteptate, care ii vor tine, atat pe copii cat si pe cei mari, cu sufletul la gura.
Cred ca sunt cea mai fericita si norocoasa persoana din lume! Prima data, cand am auzit ideea acestui film serial, de la managerul meu Catalin Dascalu, mi s-a parut a fi un vis aproape imposibil de realizat. Iar, acum, nu-mi vine sa cred ca, deja, lansam primul episod. Sper sa va placa mult ceea ce a iesit, mai ales ca este creat si gandit din dragoste, pentru toti fanii mei. Va pup si iubesc!”
De regie, s-a ocupat Ciprian Iacob, iar in rolurile secundare ii putem regasi pe Mihai Ungureanu, Vlad Baba si Erika Moldovan, iar serialul poate fi gasit online, pe canalul de Youtube – MIXTON MUSIC.
Totodata, piesa ce da genericul serialului “Lara” va si lansata pe 7 septembrie, odata cu videoclipul acesteia, ce va purta numele “Generatia Z”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top