Now Reading
Amir, reprezentantul Frantei la Eurovision 2016, a lansat noul single – “Etats d’amour”

Amir, reprezentantul Frantei la Eurovision 2016, a lansat noul single – “Etats d’amour”

Frumuselul Amir, cel care ne-a cucerit cu piesa “J’ai cherche” in cadrul Eurovision 2016, a lansat recent noul sau single, “Etats d’amour”.
“Insomnie emotionala! Etats d’amour s-a lansat si este disponibil peste tot”, a declarat Amir pe contul sau oficial de Instagram. Piesa este primul single de pe noul sau album, care va fi lansat pe 27 octombrie. Fanii sai din intreaga Europa s-au indragostit instant de aceasta piesa ce transpune dragostea sub toate formele: “Minunat! Continuati in acest ritm pana la lansarea albumului”, “Imi place piesa prea mult!” sau “Am deja piesa in capul meu”, sunt cateva din comentariile lasate de fanii lui Amir. Pentru toate aceste remarci pozitive, Amir a multumit publicului sau: “Comentariile voastre sunt un dar minunat! Multumesc, ce bucurie!”a scris Amir pe contul sau de Facebook.
“Am scris deja 17 piesa, iar albumul va avea aceeasi culoare muzicala ca primul, dar temele se vor schimba: voi vorbi mai mult despre dragoste si probleme sociale “, a declarat Amir, a filmat recent si videoclipul pentru “Etats d’amour”, inainte de a zbura in Portugalia, unde va realiza un semi Iron Man.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top