Now Reading
Crush si Alexandra Ungureanu lanseaza “Copiii din noi”, o piesa cu un mesaj puternic

Crush si Alexandra Ungureanu lanseaza “Copiii din noi”, o piesa cu un mesaj puternic

In prima saptamana de scoala, baietii de la Crush si Alexandra Ungureanu isi aduc aminte de momentele frumoase ale copilariei. Radu Cernautan si Sorin Seniuc continua colaborare cu Alexandra Ungureanu si lanseaza lyric video-ul “Copiii din noi”, alaturi de Cat Music.

“«Copiii din noi» este o piesa atipica pentru un proiect atipic, iar clipul e la fel de special. Am vrut sa retraim perioada aceea in care domina entuziasmul si ardeam de nerabdare sa scoatem povestile noastre in lume si eram atat de departe de culisele acestei industrii. Speram sa va regasiti in aceasta piesa si sa simtiti energia pe care vrem sa o transmitem”, declara Alexandra Ungureanu.

Am inceput de curand sa lucram la un album nou si un concept fresh pentru concertele noastre impreuna cu Alexandra. De asemenea, am creat si o
echipa noua cu care vom realiza urmatoarele clipuri, iar de ceva timp, Radu se implica si in productia video. Va pregatim multe surprize!
”, adauga Crush.

Muzica si versurile sunt compuse de catre cei trei artisti, iar videoclipul este realizat de Eusebiu Loliceru, Ionut Balan si regizat de Andrei Chifan si Radu Cernautan. Cu zeci de piese lansate, Crush si Alexandra Ungureanu canta impreuna din anul 2004 si au produs doua albume de studio: „Crush + Alexandra Ungureanu” (2005) si „Hello” (2007). Printre single-urile de succes se numara „Hello”, „Aprinde dragostea”, „I need you more”, „Iubire de-o vara” si „Cuvinte”, iar cea mai recenta piesa a lor este „C’est la vie”.

See Also

De-a lungul carierei, Alexandra Ungureanu a mai colaborat cu trupa Sistem, cu Nora Denes Symphonical si cu Soundland, dar a lansat si piese solo, precum „Nopti si zile”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top