Now Reading
EXCLUSIV! INTERVIU CARLA’S DREAMS – Povestea succesului muzical dincolo de make-up

EXCLUSIV! INTERVIU CARLA’S DREAMS – Povestea succesului muzical dincolo de make-up

Rar mi se intampla ca o piesa sa ma “prinda” si sa imi transmita atata emotie de la prima ascultare, insa baietii de la Carla’s Dreams ( pentru ca da, este vorba despre un intreg proiect muzical) au reusit acest lucru, o data cu noul lor hit-single “Te rog“. Se stie ca baietii au inregistrat hit dupa hit alaturi de Inna, Loredana sau Delia si mai presus de toate, prin aparitiile lor, vor sa demonstreze ca in muzica primordial este ce si cum canti, ce si cum transmiti, si nu cum arati.
Mi-am dorit de mult sa realizez acest interviu si am avut placerea sa descopar niste oameni minunati, frumosi, care se bucura de viata si de muzica in orice moment.
Ladies and gents….Carla’s Dreams – interviu in exclusivitate made by Star Gossip Team!

Buna, Carla’s Dreams si bun venit pe la noi! Pentru inceput spuneti-ne cum a luat nastere povestea nebuna “Carla’s Dreams”, de ce inca pastrati misterul componentei acestui proiect?

Buna ) Ca si multe alte povesti nebune – dintr-o fantezie colectiva a unui grup de persoane + suficient idealism pentru a neglija greutatile :)) Iar misterul il pastram pentru ca nu a disparut necesitatea.

Care este mesajul general pe care doriti sa il transmiteti publicului prin muzica voastra? Care este semnificatia numelui acestui proiect muzical?

Nu dictam mesaje, fiecare este liber sa vada ce vrea, dar daca e sa generalizam foarte mult, atunci cred ca ar fi “hai sa fim mai buni”. Semnificatia numelui o vom explica la finalul proiectului si mai e un pic pana atunci. Dar, am mai spus, numele Carla il puteti gasi si in romanele lui John le Carre, anumite caracteristici sunt… asemanatoare 🙂

Loredana..Inna..Delia…ati colaborat pana acum numai cu nume feminine de top din industria muzicala romaneasca. Pe ce criterii va alegeti aceste colaborari? Exista si ideea colaborarii cu un nume masculin de top de la noi?

Incercam sa alegem pe criteriul piesei mai mult, decat dupa numele artistului cu care colaboram. In ceea ce tine de planuri – nu vorbim prea des despre acestea pentru ca noi credem ca lucrul trebuie facut, apoi aratat/discutat si nu invers. Unicul lucru pe care il putem spune este ca avem planuri si ca exista multi artisti care ne inspira respect si interes

Ati experimentat pana acum nesansa ratarii unei colaborari sau a unui featuring pe care vi-l doreati?

Nu.

Piesele voastre sunt majoritar in limba romana. Sunteti de acord cu ideea ca in limba romana se pot transmite lucruri intr-un mod mult mai real?

Nu suntem siguri ca intelegem corect formularea “intr-un mod mai real”. Nu vedem diferenta dintre limbi atat timp cat exprima realitatea si sunt sute de exemple in acest sens. Nu putem insa sa nu tinem cont si de publicul la care apelam cu anumite mesaje. In afara de asta sunt cazuri in care piesa “cere” sa fie exprimata intr-o limba anume. Din complexul acesta de criterii incercam sa alegem cand luam decizii.

Credeti ca pentru a avea succes in afara este un must have o piesa in engleza? Exista aceasta idee pe viitor in ceea ce va priveste?

Este o problema de acces. Limba internationala nr 1 este engleza – de aici si deciziile multor artisti de a canta in engleza. Pentru noi este valida aceeasi regula, dar nu la stadiu de plan, ci doar asa, la general vorbind.

Cum a luat nastere povestea noului vostru hit “Te rog” si cum ati decis sa colaborati din nou cu Inna?

Nu are o poveste anume, sau, daca o are, atunci nu e deosebita de celelalte. Cu INNA avem o relatie speciala si o sa colaboram ori de cate ori va fi cazul pentru ca suntem siguri ca va fi ceva special 😉

Ce a fost cel mai greu si cel mai amuzant lucru petrecut la filmarile acestui clip?

De departe cel mai greu a fost caderea solistului in apa deoarece….. cadere, frig, ud! Cele mai amuzante au fost momentele cu “levitarea”, pentru ca… interesant si … scranciob 🙂

11053127_925349430835338_5915808088315181953_n

Cum percepeti industria muzicala din Moldova vs industria muzicala de aici?

Nu stim daca avem capacitatea de a face o analiza. Ceea ce putem spune este ca si aici si acolo este lume de la care avem ce invata si cu care ne bucuram si ne mandrim sa lucram. Concluziile “statistice” care tin de cifre/calitate/rezultate cred ca sunt de suprafata.

Ce piesa, hit actualmente in Romania, v-ati fi dorit sa fi fost scrisa pentru sau sa o fi scris-o voi?

Hmmmm….. Feli – Creioane colorate 🙂

See Also

Exista limite cand vine vorba de muzica, atat ca mesaj, cat si ca sound?

Categoric nu exista. Este o schimbare permanenta de standarde pe care unii lupta sa le incalce, iar altii sa le mentina. Extrem de relativ subiect de discutie.

Va exista pe viitor un moment al desconspirarii voastre in spatele make-up-ului?

Speram ca nu.

Cum sunt Carla’s Dreams in afara scenei? Ce va place sa faceti in afara de muzica?

Nu exista laturi pe care le-am putea numi extraordinare. Suntem ca toata lumea, cu bune si cu rele 🙂

Pe unde va pot gasi fanii ?

Nu am “simtit” nicioadata acest cuvant, Fan. Dar cei care ne sunt aproape sau vor sa fie – google it! )) Ca toata lumea – fb, youtube, insta… pachet standard 🙂

Pe final, lasati un mesaj pentru toti cei ce iubesc muzica voastra!

V-am cuprins, ca de obicei, cu drag !

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Scroll To Top