Now Reading
DAVID GARRETT va sustine concertul sau crossover pentru prima data in Romania!

DAVID GARRETT va sustine concertul sau crossover pentru prima data in Romania!

Pana în prezent, DAVID GARRETT si-a fascinat fanii romani cu spectacolele sale de muzica clasica la renumitul Festival “George Enescu” in 2011, 2015 si 2017. In sfarsit, anul viitor va veni aici cu programul sau crossover! Dupa succesul rasunator inregistrat in prima parte a turneului “EXPLOSIVE -LIVE”, DAVID GARRETT anunta data primului sau concert crossover din Romania, in luna iunie 2018!
Turneul ”EXPLOSIVE-LIVE” a inceput in luna noiembrie 2016 si nu se va incheia foarte curand, caci succesul uluitor a batut toate recordurile concertelor sale anterioare. Numai in primele trei saptamani ale turneului, au fost vandute peste 200.000 de bilete, urmate de alte 100.000 de bilete vandute pentru concertele sustinute in primavara acestui an.
In urma cererilor primite in numar impresionant din partea fanilor, DAVID GARRETT, cel mai rapid violonist din lume, a inclus Romania in programul turneului ”EXPLOSIVE-LIVE” si va concerta pe 8 iunie 2018, la Sala Palatului din capitala.
Biletele au fost puse in vanzare vineri, 15.09.2017, la preturi ce pornesc de la 140 lei si pot fi achizitionate din reteaua EVENTIM sau online de pe www.eventim.ro.
Acest turneu este ca si cum n-as mai fi facut nimic inainte!explica David.
Interpretarile electrizante ale unor hituri rock precum ”Purple Rain” sau ”They Don’t Care About Us”, cele mai mari hituri internationale pop ca ”Viva la Vida”, sau aranjamentele sale muzicale ale lucrarilor clasice de baza cum ar fi ”Simfonia Nr.5” a compozitorului german Ludwig van Beethoven sau ”Vara” de Antonio Vivaldi precum si ale celor mai apreciate compozitii ale sale ca ”Furious” si ”Explosive” sunt doar cateva dintre melodiile care le ofera spectatorilor momente de exaltare unice, ridicandu-se in picioare, dansand si aplaudand cu frenezie.
David Garett canta pe o vioara “A. Busch” Stradivarius ce dateaza din anul 1716 si este cel mai rapid violonist din lume, inregistrat in Guinness World Records pentru interpretarea “Flight of the Bumblebee” de Nikolai Rimski-Korsakov in 66,56 secunde, iar mai tarziu in 65,26 secunde.
curgerea perfec?iunii.
Un Paganini printre stelele pop si un Jimi Hendrix printre violonisti, DAVID GARRETT este ”Violonistul Diavolului” al epocii noastre, superstarul international care estompeaza barierele dintre Mozart si Mettalica. Laudat pentru pionieratul trendului crossover precum si pentru virtuozitatea exceptionala a interpretarilor sale, David este la fel de talentat in egala masura, cand interpreteaza cele mai complicate compozitii clasice alaturi de marii dirijori sau orchestrele simfonice de renume mondial, si cele mai mari hituri rock, pe stadioane.
Admirat de milioane de fani din intreaga lume, DAVID GARRETT are la activ milioane de bilete vandute, este detinatorul a 23 de discuri de aur si 16 de platina obtinute in Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore si multe altele. Pentru cel mai recent album intitulat ”EXPLOSIVE”, David Garrett a fost distins cu Aur in Germania si Austria, la numai cateva saptamani de la lansarea acestuia pe piata. DAVID GARRETT combina carisma unui rock-star cu un fel de virtuozitate innascuta a celor mai buni instrumentisti ai timpului nostru.
Nu pierdeti o seara minunata cu DAVID GARRETT & HIS BAND! ”EXPLOSIVE-LIVE”, un concert unic de crossover din care nu vor lipsi cele mai puternice melodii rock, balade si, desigur, putina muzica clasica de cea mai buna calitate.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top