Now Reading
DDY Nunes, Eila si Vibe Drops lanseaza videoclipul “Paris Love”

DDY Nunes, Eila si Vibe Drops lanseaza videoclipul “Paris Love”

DDY Nunes revine cu un nou videoclip, “Paris Love”, in colaborare cu Eila si Vibe Drops, videoclip regizat de Bogdan Musteata (The Brothers M). “Paris Love” reprezinta prima piesa in limba materna a lui DDY, franceza.

“Intr-o zi am primit de la Vibe Drops negativul si versurile despre o iubire din Paris. Acestea m-au inspirat sa fac prima mea piesa in limba franceza . Franceza este limb? mea materna , ma bucur mult de cum a iesit piesa si ca am avut placerea sa lucrez cu niste oameni talentati precum Vibe Drops si Eila. Intotdeauna am facut ce am simtit si sper sa le placa fanilor nostri. Piesa vorbeste despre doi indragostiti si despre valorile care, din pacate, s-au pierdut in ziua de azi iar din pacate de cele mai multe ori banii vorbesc inaintea sentimentelor”, a declarat DDY Nunes.

Il cunosteam pe Catalin alias Vibe Drops de mult timp, insa nu am avut ocazia sa colaboram. Ne-am intalnit la studio in cele din urma, si asa a luat nastere piesa “Paris Love”. E o piesa care m-a inspirat inca de la prima ascultare. DDY Nunes a completat piesa perfect, nici noi nu ne-am asteptat sa iasa atat de bine. Sunt foarte incantata de aceasta colaborare si de cum a iesit piesa. Sper sa va placa si voua! ”, a adaugat Eila.

Mi-am dorit foarte mult sa fac ceva diferit si cu un alt sound,ceva mai fresh.Si ca totul sa fie potrivit si perfect, aveam nevoie si de voci speciale si diferite.Sunt sigur ca Eila si DDY Nunes au fost alegerea perfecta pentru ca “Paris Love” sa fie completa si s? sune cu totul special.Sunt doi artisti minunati si ma bucur nespus de mult ca am avut ocazia sa lucram impreuna la aceasta piesa.Eu cred ca rezultatul final vorbeste de la sine!”, a concluzionat Vibe Drops.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top