Now Reading
De la revolutie la evolutie, David Garrett revine cu albumul “Rock Revolution”

De la revolutie la evolutie, David Garrett revine cu albumul “Rock Revolution”

Superstarul violonist David Garrett are o revenire spectaculoasa, odata cu lansarea albumului, Rock Revolution, alaturi de label-ul Decca Records. Interpretarile unice ale unor hituri clasice din muzica pop/rock, piese de la Phil Collins, Prince, The Verve sau Rage Against The Machine, precum si propriile compozitii, vor transmite, prin noul album de cross-over al lui Garrett, Rock Revolution, expresia pura a talentului incontestabil al unuia dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti ai generatiei sale.

Fiecare cantec în parte poate fi considerat un clasic,” spune Garrett. „The Rolling Stones, Queen, Michael Jackson sau Coldplay – sunt doar cateva exemple de genii muzicale, iar faptul ca am avut ocazia sa le reinterpretez melodiile pentru albumul Rock Revolution este un lucru de care ma simt foarte mandru.”

Fie ca se afla acasa, pe scenele muzicii clasice, ori in fata a mii de oameni, in cadrul marilor concerte cross-over, David Garrett aduce doze egale de pasiune, emotie si viziune artistica, indiferent de context. Admirat de iubitorii de muzica de pretutindeni, David Garrett a castigat 16 discuri de platina si 23 de aur, in tari precum Germania, Elvetia, Austria, dar si in colturi mai indepartate ale globului, China, Mexic, Taiwan, Brazilia sau Singapore.

Prezentand hit-uri ale tuturor timpurilor – Born in the USA, Eye Of The Tiger si Superstition, dar si propriile compozitii – ravasitorul Duel Guitar versus Violin si incredibilul Baroque Reinvention, plus reasamblarea unica a compozitiei lui Tchaikovsky, Concertul Nr.1 pentru vioara – David Garrett prezinta continuarea traseului de mare succes pe care l-a cunoscut albumul Rock Symphonies, vandut in milioane de exemplare.

Saptamana trecuta, David Garrett a fost prezent in Romania, in cadrul festivalului George Enescu. Artistul a anuntat ca va reveni in tara noastra, in 2018, in cadrul turneului “Explosive-Live”, ?i va concerta pe 8 iunie 2018, la Sala Palatului din capitala.
Turneul ”EXPLOSIVE-LIVE” a inceput in luna noiembrie 2016 si nu se va incheia foarte curand, caci succesul uluitor a batut toate recordurile concertelor sale anterioare. Numai in primele trei saptamani ale turneului, au fost vandute peste 200.000 de bilete, urmate de alte 100.000 de bilete vandute pentru concertele sustinute in primavara acestui an.

See Also

Rock Revolution – Tracklist

1. In The Air Tonight
2. Born In The USA
3. Stairway To Heaven
4. Superstition
5. Bitter Sweet Symphony
6. Killing In The Name
7. Purple Rain
8. Eye Of The Tiger
9. Fix You
10. Concerto No.1
11. The Well Dressed Guitar
12. You’re The Inspiration
13. Duel Guitar vs. Violin
14. Bohemian Rhapsody
15. Earth Song

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top