Acum citește
OVI lanseaza piesa “Vreau sa-mi fac viata”, alaturi de Cat Music

OVI lanseaza piesa “Vreau sa-mi fac viata”, alaturi de Cat Music

Ovi revine cu “Vreau sa-mi fac viata”, o piesa pozitiva cu un sound fresh si cu un mesaj plin de optimism. Single-ul este compus de catre artist impreuna cu Serban Cazan, Thomas Schultz, Thomas Kongshavn, Florin Boka si Alexandru Petru Stancu.

«Vreau sa-mi fac viata» este o piesa tare draga mie, pe care am scris-o initial in limba engleza in urma cu 2-3 ani. Este si prima oara cand colaborez cu HaHaHa Production, alaturi de care am regandit aceasta piesa. De-a lungul timpului mi s-a cerut sa scot materiale in limba romana, iar acum lucrez deja la mai multe piese. «Vreau sa-mi fac viata» are un sound aparte si sper foarte mult sa va placa! Va pregatesc multe surprize, asa ca urmariti-ma online pe www.facebook.com/OviOfficial”, declara artistul.

Ovi a devenit cunoscut in Europa odata cu participarea la Eurovision 2010, unde s-a clasat pe locul 3 alaturi de Paula Seling, cu „Playing with fire”. Pana in prezent, a lansat single-uri precum „One day”, „Broken” si “Nimeni” (feat. JO). In plus, Ovi a colaborat cu Preston Glass, Thomas GSon, K – One, Tony Sanchez, Adam Powers si multi altii pentru piese si albume lansate in Europa si Asia. In 2016, artistul, compozitorul si producatorul a venit cu un concept nou de emisiune la TVR unde ii are alaturi ca protagonisti pe Paula Seling si Adrian Enache.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus