Now Reading
O plimbare printre amintiri: Andreea Balan feat UDDI – Iti mai aduci aminte

O plimbare printre amintiri: Andreea Balan feat UDDI – Iti mai aduci aminte

Faimoasa cantareata lanseaza azi un nou single, o colaborare neasteptata cu rapperul UDDI, acompaniata de un videoclip metaforic care arata evolutia artistei de-a lungul anilor, prezentand diferitele “obstacole” pe care aceasta le-a infruntat.

< Iti mai aduci aminte > vorbeste despre toate luptele mele, despre evolutia mea emotionala. Fiind nevoita sa ma maturizez cand altii inca se bucurau de copilarie, am simtit inca de atunci ca viata este ca un munte pe care trebuie sa-l escaladez cu orice pret.In drumul catre “varf” am carat in spate un bagaj emotional imens, in care am adunat toate ranile, experientele negative si emotiile reprimate, reusind cateodata sa ma traga si inapoi. Drumul a devenit mai usor doar atunci cand am inceput sa constientizez influenta acestui bagaj asupra mea, cand l-am acceptat ca parte din mine. Cele mai mari lupte sunt adesea cu propria persoana, iar eu pot sa spun ca sunt norocoasa deoarece am castigat-o pe a mea.” – Andreea Balan

Simbolistica clipului a fost detaliata de Andreea in ultimele zile si pe retelele sociale, atingand subiecte precum singuratate, lupta cu sinele, traume emotionale si acceptarea sinelui.

“Dupa cum v-am obisnuit, < the featman is back >, haha, si de data aceasta alaturi de Andreea Balan, careia ii multumesc frumos. Piesa este un remake dupa celebrul hit “Iti mai aduci aminte”, de la Krypton, la care am lucrat alaturi de Marius Moga si intreaga echipa DeMoga Music, carora le si multumesc pentru profesionalism! Jah Bless!“ – UDDI

See Also

Videoclipul este regizat de Dima Dimov (Mihail – Who You Are) iar melodia este compusa de Marius Moga si produsa in studio-urile DeMoga si contine un sample din hit-ul Krypton cu acelasi nume.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top