Acum citește
SPECTACOLUL MUZICAL – SMURFS LIVE ON STAGE – ESTE GARANTIA BUNEI DISPOZITII

SPECTACOLUL MUZICAL – SMURFS LIVE ON STAGE – ESTE GARANTIA BUNEI DISPOZITII

Pana ca acest spectacol minunat pentru copii sa poata fi pus in scena creatorii SMURFS, LIVE ON STAGE au avut de asteptat vreme de 4 ani, a declarat pentru German Quality Entertainment regizorul evenimentului, John Rowe.
Patru ani a durat pana am primit aprobarea sa putem realiza acest show pentru copii, 13 luni sa imbracam sonor spectacolul cu muzica originala, cea care a dat verdictul fiind Veronique Culliford, fiica celui care este inventatorul celebrelor personaje, Peyo (Pierre Culliford). Asa ca ne-am inhamat cu foarte mult rabdare. Ca sa poti realiza ceea facem noi trebuie sa-ti placa foarte mult aceasta activitate. N-ai cum sa fii un om posomorat cand te ocupi de spectacole pentru copii. La repetitii nu veti auzi nicioadata pe cineva furios, asa cum se intampla de cele mai multe ori cand se filmeaza. Aici totul este relaxat, se lucreaza de placere si, mai ales, cu veselie”, a continuat regizorul.
Asadar, ne pregatim sa-i intampinam in numar cat mai mare pe micutii albastri! Pe 15 octombrie la Sala Palatului dam startul “invaziei albastre” pentru ca SMURFS, LIVE ON STAGE vor acapara scena Salii Palatului si toti spectatorii vor fi prizonierii unor momente de neuitat!
Si ca sarbatoarea strumfeasca sa fie completa, producatorii spectacolului SMURFS, LIVE ON STAGE vor aduce cu ei produse tematice, precum: tricouri de toate marimile si culorile, jucarioare, abtibilduri si fel si fel de obiecte fermecate cu semnatura strumfilor.
Portile se vor deschide de la 17.45 iar spectacolul va incepe la ora 19.00!

SMURFS, LIVE ON STAGE!, eveniment ce va dura doua ore si va fi insotit de o pauza de 15 minute!
Cei doi actori romani care vor dubla in limba romana acest spectacol, Nouria Nouri si Marian Raducu, au povestit despre rolurile pe care le traduc si in acelasi timp le interpreteaza, despre cariera lor si despre vizita pe care au facut-o in Polonia, acolo unde au vazut si au trait “pe viu” fenomenul SMURFS, LIVE ON STAGE!
Este prima oara cand acest spectacol este dublat in alta limba si aceea nu este engleza, producatorii fiind chiar incantati ca organizatorii de la Bucuresti s-au gandit la o astfel de varianta. Talentul dansatorilor, costumele tuturor personajelor, decorurile, papusarii, scenariul, regia, explozia de surprize de la finalul show-ului, profesionalismul echipei ne determina sa spunem ca este un spectacol pentru copii dus la cel mai inalt nivel! Un musical in care sunt implicati actori si dansatori din Marea Britanie, Australia, Dubai, Hong Kong si foarte multe alte locuri, facand din acest eveniment un spectacol valabil pentru toti copiii si parinti de pe mapamod. Ne-am simtit excelent alaturi de ei, ne-au tratat exact ca si cum am fi facut parte din echipa. Ne-am intors cu o senzatie excelenta!”, ne-au declarat actorii Nouria Nouri si Marian Raducu .

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus