Now Reading
Olga Verbitchi lanseaza cea de-a doua piesa din cariera: “Pagini albe” (feat. Kio)

Olga Verbitchi lanseaza cea de-a doua piesa din cariera: “Pagini albe” (feat. Kio)

Olga Verbitchi, tanara castigatoare a sezonului al saselea X Factor, a lansat in acest weekend o noua piesa. “Pagini albe”, cel de-al doilea single din cariera talentatei artiste, este compus de Andy Platon, Zagga si Kio, iar de productie s-au ocupat Andy Platon si Alex Pelin.

Videoclipul, in regia lui SAN (Anton Sandu), pune in imagini povestea a doi indragostiti care nu se mai pot regasi din cauza dezamagirilor si a vorbelor goale. In 48 de ore de la lansare, “Pagini albe” a adunat peste 250.000 de vizualizari pe YouTube si multe reactii pozitive in mediul online.

Pentru acest proiect, Olga Verbitchi a colaborat cu Kio, artist cunoscut pentru “Miroase a vara”, piesa lansata impreuna cu What’s Up.

L-am cunoscut pe Kio la filmari si ne-am intelesc foarte bine. Ii multumesc lui Anton San, dansatorilor si intregii echipe pentru tot! De asemenea, vreau sa le multumesc celor care ma urmaresc, pentru dragostea si caldura pe care mi-o insufla zi de zi. Va iubesc si va pregatesc foarte multe surprize!”, a spus artista.

Sunt foarte incantat de colaborarea cu Olga. Am lucrat cu drag alaturi de una dintre cele mai bune voci tinere. «Pagini albe» este o piesa despre o iubire puternica si totodata toxica. Sunt convins ca daca nu ati trait asta, cunoasteti totusi pe cineva care a facut-o“, a adaugat Kio.

See Also

Nascuta in Chisinau, Olga Verbitchi este castigatoarea sezonului al saselea X Factor, dar a participat si la concursul MusicForKids International Festival, unde a obtinut premiul cel mare. Anul acesta, artista a lansat chiar de ziua ei “Prietena ta”, primul single din cariera, ce a depasit 1,3 milioane de vizualizari pe YouTube.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top