Now Reading
Doru Todorut lanseaza single-ul „Trei sfertul meu” si un nou concept muzical

Doru Todorut lanseaza single-ul „Trei sfertul meu” si un nou concept muzical

Doru Todorut aduce pe piata muzicala un proiect muzical nou, realizat impreuna cu Global Records. „Trei sfertul meu”, piesa pe care artistul o lanseaza astazi, reprezinta primul pas in noua directie muzicala si primul single din cariera solo alaturi de Global Records.

A venit momentul sa ma exprim altfel, sa las anumite sabloane sa cada, sa creez stari cu mai multa complexitate”, precizeaza Doru. „Lucrez si la un album nou, sunt la inceputul carierei mele de compozitor. La fel, abia astept sa cant piesele noi pe scena. E o nebunie atat de frumoasa… Dar am si emotii. Sper sa imi fiti aproape!”, adauga artistul.

Noul single, „Trei sfertul meu” a pornit in viziunea lui de la o metafora. „Cand primesti mai multa dragoste decat poate incapea in tine, te transformi intr-un “tu” mai mare, mai iubitor, in upgrade-ul tau. Asta este frumusetea dragostei. Si atunci realizezi ca cel?lalt este mai mult decat esti tu, este mai mult decat o jumatate. Poate chiar trei sfertul tau”, spune Doru.

Artistul a filmat si videoclip pentru noua piesa, in care interpreteaza un agent aflat in misiune, care „cade in capcana altui agent, de sex feminin, cu toate consecintele ce le presupune aceasta. Am filmat intens, in trei locatii interioare si afara, de la pranz pana in zorii zilei. Am avut parte si de gardieni intrigati care ne-au identificat cu niste raufacatori. Distractie maxima si pentru mine, ?i pentru echipa, careia ii multumesc, atat celor de la Global Records, cat si regizorului Bogdan Paun ?i D.O.P.-ului Alex Muresan”.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top