Now Reading
Iura Luncasu se reintoarce la comedie, din 8 decembrie, cu ,,Ghinionistul”

Iura Luncasu se reintoarce la comedie, din 8 decembrie, cu ,,Ghinionistul”

Dupa ce in urma cu un an aborda pentru prima data genul thriller cu filmul ,,Tudo”, Iura Luncasu revine pe marile ecrane din 8 decembrie, cu cel de-al cincilea lungmetraj al sau, comedia ,,Ghinionistul”.

Cu siguranta unul dintre filmele romanesti cu cea mai impresionanta distributie, comedia ,,Ghinionistul” aduce impreuna actori cu greutate, nume consacrate ale industriei muzicale si figuri marcante ale showbizului autohton. Cu Vlad Logigan, Sanziana Tarta, Gheorghe Visu si Radu Gabriel in rolurile principale, ,,Ghinionistul” a rezervat partituri savuroase si pentru: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Iantu si Codin Maticiuc.

Despre noul sau film, Iura Luncasu declara: ,,Am asteptari mari de la ,,Ghinionistul’’ pentru ca am o dorinta uriasa de a continua in zona asta de film independent. Mai mult, consider ca am datoria de a incerca sa aduc cat mai multi oameni in sala de cinema, asa ca am mizat pe comedie si sper ca, cel putin din perspectiva genului, a scenariului si, nu in ultimul rand, a distributiei exceptionale, ,,Ghinionistul” sa convinga publicul romanesc ca cel mai bine ne pricepem sa radem. Am avut noroc ca am intalnit oameni care au inteles asta, primul sprijin venind din Resita, unde am descoperit o mare deschidere din partea tuturor.

O productie independenta realizata exclusiv din fonduri proprii sub egida Imagine8 Stories, scenariul filmului ,,Ghinionistul” este semnat de Salex Iatma, Iura Luncasu si Radu Gabriel, producatori ai comediei fiind Iura Luncasu si Andrei Baltaretu-Iancu. Filmarile pentru comedia ,,Ghinionistul” au avut loc in luna octombrie a anului trecut, in orasul Resita, precum si in imprejurimi.

See Also

Cum noi, romanii, credem in noroc si ghinion, ne bazam pe noroc in tot ce facem si dam vina pe ghinion pentru toate esecurile, filmul „Ghinionistul” este despre noi. Despre haz de necaz. Despre un tip prea prins in grijile zilnice si prea convins ca este urmarit de ghinion, incat uita ca unele lucruri depind doar de el pentru a-si indeplini visele. Ce-i drept, are multe „pieze rele” in jur!

„Ghinionistul” este o comedie autentic romaneasca, o cursa plina de imprevizibil a unui tanar talentat care trebuie sa invete sa se bucure din nou de viata. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera in cinematografele din tara pe 8 decembrie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top