Acum citește
Alama feat. Theo Rose – Te Urasc Cu Toata Dragostea | Videoclip Oficial | Friday Tunes

Alama feat. Theo Rose – Te Urasc Cu Toata Dragostea | Videoclip Oficial | Friday Tunes

Alama lanseaza la Friday Tunes single-ul „Te urasc cu toata dragostea“, featuring Theo Rose, iar realizarea videoclipului a fost o adevarata aventura pentru cei doi artisti si pentru echipa care i-a insotit. Filmarile au inceput la rasaritul soarelui pe plaja de la Corbu si s-au incheiat la munte, la Doftana. Aici, toata echipa a alergat la propriu pe pajistea de langa lac sa prinda lumina frumoasa a apusului.
Te urasc cu toata dragostea este o piesa produsa si scrisa de mine si ma bucur ca am colaborat inca o data cu Cente Cristian, un pianist foarte talentat pentru acele pasaje muzicale. Le multumesc si lui Theo, echipei Friday Tunes si, nu in ultimul rand, lui Anton Sandu care a exprimat perfect starea piesei in imagini”, precizeaza artistul.
Theo Rose spune ca piesa a cucerit-o din prima si isi aminteste amuzata si de temperaturile de la filmari. „In prima faza mi-a captat atentia interpretarea lui Alama de pe ghidul piesei. E un baiat talentat si transmite mult. Dupa ce am inregistrat, am ascultat-o obsesiv. Cat despre clip… pot sa spun ca am inghetat cu drag. Am avut echipa misto si am ras cu pofta, facand abstractie de cele 2 grade Celsius de afara”, povesteste cantareata.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus