Now Reading
Ellie White colaboreaza cu Tom Novy pentru remake-ul piesei “Take it”

Ellie White colaboreaza cu Tom Novy pentru remake-ul piesei “Take it”

Inainte de sfarsitul anului, Ellie White vine cu o surpriza! Artista colaboreaza cu Tom Novy, unul dintre cei mai populari DJ si producatori din lume si lanseaza impreuna remake-ul hit-ului “Take it”.

Ellie l-a cunoscut pe Tom cu mai multi ani in urma si au devenit prieteni. “Ne-am apropiat si ne-am imprietenit foarte mult. Am lucrat de cateva ori in studio si fredonam «Take it», iar Tom a venit cu propunerea sa lucram piesa aceasta impreuna. «Take it» este o piesa despre distractie, despre a trai fiecare clipa si a profita de fiecare moment la maxim. Sper sa va placa!”, declara Ellie.

Clipul, regizat de Alex Ceausu, a fost filmat in mai multe locatii din Romania, dar momentul cel mai interesant pentru artista a fost atunci cand a ajuns cu echipa de filmare in circuitul de drift. “A fost o experienta incredibila sa stau si sa cant, iar in jurul meu sa se invarte o masina care derapeaza la o viteza foarte mare. Si cum imi plac senzatiile tari, Traian Buse, pilotul de drift, m-a invitat sa fac o plimbare. A fost cea mai tare experienta cu masina de pana acum”, adauga frumoasa artista.

Ellie White s-a lansat alaturi de trupa DJ Project, iar impreuna au avut o multime de hituri. Apoi artista a lansat piese solo precum “Sete de noi”, “Power of Love” sau “Nu te mai caut”. Anul trecut, Ellie White a lansat single-ul si videoclipul “In mintea mea”, o balada despre o relatie incheiata, insotita de un videoclip in care joaca si actorul Denis Stefan.

See Also

Vara aceasta, Tom Novy a cucerit publicul la Untold, unul dintre cele mai cool festivaluri din Europa. Novy este unul dintre cei mai cunoscuti producatori house, artistul german fiind considerat un superstar. Ca DJ, Tom Novy are o cariera impresionanta, cu o rezidenta de peste 14 ani in Ibiza si este considerat un artist care stie sa faca spectacol la fiecare aparitie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top