Acum citește
PHILIPPE SPIEGEL – CEL MAI VALOROS BARITON AL ORCHESTREI VIENEZE

PHILIPPE SPIEGEL – CEL MAI VALOROS BARITON AL ORCHESTREI VIENEZE

Baritonul care va oferi profunzimea sonora a secventelor muzicale pe care le veti asculta LIVE pe 23 decembrie la Sala Palatului, sub egida IMPERIAL CHRISTMAS GALA 2017, este nonconformistul Philippe Spiegel. Un muzician cu experienta vasta, in pofida varstei, un recunoscut interpret solo pe muzica de Bach, de altfel si cel mai apreciat bariton al orchestrei vieneze de aproape un deceniu.
Asadar, SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA va introduce intr-un splendid spectacol de Craciun, o intampinare imperiala si luminoasa a Sarbatorilor de iarna pentru cei dragi, in compania distinsului glas al sopranei Simona Eisinger, caldul vibrato al baritonului Philippe Spiegel, dar si alaturi de cel mai tanar dirijor al orchestrei, Vinicius Kattah (31 de ani)!
Nascut in Santiago de Chile, dar crescut in Innsbruck, si-a castigat experienta muzicala timpurie ca solist in “Corul de baieti Wilten”. La varsta de saptesprezece ani s-a inscris la Universitatea de Muzica din Viena pentru a studia impreuna cu Karlheinz Hanser si KS Marjana Lipovšek, unde a promovat examenele finale cu distinctie. Mai mult, a urmat cursuri de masterat alaturi de Christa Ludwig, Thomas Hampson, Michael Schade, Thomas Quasthoff si Helmut Deutsch.
Printre concursurile la care a castigat premii se numara Concursul de tineret “Prima la Musica”, competitia “Gradus ad Parnassum” si ”Concursul german de cantari” din Berlin.
Pe zona de opera, Philippe Spiegel a construit un larg repertoriu cu roluri de bariton in: Papageno (Die Zauberflöte), Figaro (Der Barbier von Sevilla), Marcello (La Bohème), Masetto (Don Giovanni), Guglielmo (Così fan tutte) precum ?i Melisso (Alcina lui Händel), Conte Perrucchetto (La fedeltà premiata), Dr. Falke (Die Fledermaus) si Zoroastro (Händel’s Orlando).
In plus, fata de angajamentele sale pe scena de opera, Philippe Spiegel urmareste, de asemenea, o cariera aglomerata ca interpret solo. Aparitiile sale au inclus solo-uri baritonale in Oratorio de Craciun a lui Bach si Requiem de Mozart.

Veniti sa savurati si sa ascultati live cele mai incantatoare valsuri ce s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena, intr-o seara de vis oferita cu inima deschisa de catre cei 25 de muzicieni!
Bilete, la urmatoarele preturi:
Categoria IV – 99 lei
Categoria III – 149 lei
Categoria II – 199 lei
Categoria I – 299 lei
Biletele se gasesc pe: eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, myticket.ro, blt.ro, startickets.ro si salapalatului.ro.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus