Now Reading
EXCLUSIV! Sunstroke Project au aniversat 10 ani de succes intr-un super show alaturi de o parte din participantii la Eurovision 2017 | FOTO & VIDEO

EXCLUSIV! Sunstroke Project au aniversat 10 ani de succes intr-un super show alaturi de o parte din participantii la Eurovision 2017 | FOTO & VIDEO

Pentru prima data in istoria nescrisa a revistei noastre, echipa Star Gossip Magazine s-a aflat la Chisinau, pentru un eveniment expoziv, special si bine realizat. Evenimentul a fost organizat de Bis Concert.
Sunstroke Project, unul dintre cele mai de succes proiecte de nivel european din Republica Moldova, trupa care si-a reprezentat tara de doua ori in cadrul Eurovision Song Contest – respectiv in 2010, la Oslo, alaturi de Olia Tira, cu piesa “Run away” si in 2017, la Kiev, cu piesa “Hey mama”- a aniversat marti, 14 noiembrie, 10 ani de cariera. Cu hituri precum “Not giving it up”, “Maria Juana”, sau recentul “Sun gets down”, decorati cu Ordinul de Onoare acordat de Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, in acest an, Sunstroke Project au realizat un show de exceptie, gazduit de Palatul National “Nicolae Sulac” din Chisinau si prezentat de Timur Miroschnichenko, frumuselul care a prezentat in acest an si Eurovision Song Contest, alaturi de Oleksandr Skichko si Volodymyr Ostapchuk.
Evenimentul de amploare a avut drept invitati 11 dintre cei mai carismatici si talentati participanti la Eurovisionul din acest an.

VIDEO – momente live din cadrul Sunstroke Project & friends si mesaje speciale din partea reprezentantilor Eurovision Song Contest 2017 pentru fanii lor din Romania si cititorii Star Gossip Magazine.

IMRI, reprezentantul Israelului a cantat live piesa cu care a participat in acest an la ESC, “I feel alive”, dar si un super cover pentru “Halo” – Beyonce; Nathan Trent, reprezentantul Austriei a cantat atat piesa participanta la ESC 2017, “Running on air”, dar si noul sau single, “Good vibes”; frumoasa Artsvik, reprezentanta Armeniei a cantat piesa “Fly with me”, piesa care s-a bucurat de mare succes in cadrul ESC 2017, dar si o piesa in limba nativa; mandrii reprezentanti ai Romaniei, Ilinca Bacila si Alex Florea au cantat piesa care i-a facut cunoscuti la nivel european, “Yodel it”, dar si un super cover pentru “Playing with fire” – Paula Seling & Ovi; energicul si controversatul Slavko Kalezic, reprezentantul Muntenegrului, a cantat doua piese din repertoriul propriu, printre care si “Space”, piesa mult participanta la ESC 2017; originala Dihaj, reprezentanta Azerbadjanului, a venit cu ai sai “Skeletons” si cu “Geceler Kecir” creand o atmosfera tantrica, de mister, pe scena Palatului National; mult asteptatii Jowst, reprezentantii Norvegiei in acest an la ESC au cantat piesa de succes deja “Grab the moment”, dar si noul hit-single “That feeling”; frumuselul Robin Bengtsson, reprezentantul Suediei, a facut o incursiune printre participarile sale la ESC 2017, cu piesele “Constellation prize” ( 2016) si “I can’t go on” (2017), exuberantii Naviband, reprezentantii din Belarus, au incantat publicul cu doua piese “nature-sound”, “Story of my life”, piesa ce a ajuns in finala ESC 2017, si noul single, “Biažy”; Manel nu putea lipsi din acest peisaj eurovisionistic perfect, reprezentantul Spaniei, cantand intr-un mood soft piesele “Do it for your lover” si noul single, “Keep on falling”; iar tabloul a fost incheiat perfect cu Timebelle si a noastra frumoasa si talentata romanca, Miruna Manescu, ce a cantat “Apollo”, piesa ce a reprezentat Elvetia la ESC 2017 si noul single produs de catre cei de la Soundland, “Come around”.

See Also

Ne-am bucurat de un show 100% antrenant, intr-o atmosfera super friendly, un oras cu multe locuri interesante de vizitat si oameni frumosi. Multumim, Chisinau! See u soon! LA MULTI ANI, SUNSTROKE PROJECT!

Va lasam cu o galerie de poze de la acest super eveniment!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top