Acum citește
Virgil Iantu a imbatranit 20 de ani pentru rolul din ,,Ghinionistul”

Virgil Iantu a imbatranit 20 de ani pentru rolul din ,,Ghinionistul”

Celebrul prezentator tv, Virgil Iantu, s-a transformat total la indicatiile regizorului Iura Luncasu si a renuntat aproape complet la podoaba capilara, acceptand si un machiaj generos, care l-a imbatranit cu cel putin 20 de ani, totul numai pentru rolul sau din comedia ,,Ghinionistul”, care va avea premiera pe marile ecrane din 8 decembrie.

In interpretarea unui tata dedicat, dispus sa-i ofere fiicei sale tot sprijinul material necesar, personajul interpretat de Virgil Iantu, domnul Dinu, va descoperi pe propria-i piele ca cele mai importante lucruri pentru un copil sunt: atentia si iubirea neconditionata. Relatia conflictuala pe care Dinu o are cu fiica sa (Sanziana Tarta) il va face sa reconsidere tot felul sau de a fi.

Cu siguranta unul dintre filmele romanesti cu cea mai impresionanta distributie, comedia ,,Ghinionistul” aduce impreuna actori cu greutate, nume consacrate ale industriei muzicale si figuri marcante ale showbizului autohton. Cu Vlad Logigan, Sanziana Tarta, Gheorghe Visu si Radu Gabriel in rolurile principale, ,,Ghinionistul” a rezervat partituri savuroase si pentru: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Iantu si Codin Maticiuc.

Scenariul filmului ,,Ghinionistul” este semnat de Salex Iatma, Iura Luncasu si Radu Gabriel, producatori ai comediei fiind Iura Luncasu si Andrei Baltaretu-Iancu. Filmarile pentru comedia ,,Ghinionistul” au avut loc in luna octombrie a anului trecut, in ora?ul Resita, precum si in imprejurimi.

Vezi și

Povestea comediei „Ghinionistul” este despre haz de necaz, despre un tip prea prins in grijile zilnice si prea convins ca este urmarit de ghinion, incat uita ca unele lucruri depind doar de el pentru a-si indeplini visele. Ce-i drept, are multe „pieze rele” in jur!

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus