Now Reading
Favoritul tuturor, ursul Paddington revine la cinema

Favoritul tuturor, ursul Paddington revine la cinema

Expert in bune maniere si mare consumator de marmelada, prietenosul urs Paddington isi continua aventura din 1 decembrie, la cinema, cu o cuceritoare expeditie de familie prin cele mai importante obiective turistice londoneze. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „Paddington 2” va putea fi urmarit atat in varianta subtitrata, cat si dublata.
Copiii l-au cunoscut pe Paddington mai intai in cartea lui Michael Bond din 1958 – „Un urs pe nume Paddington”. Ultima carte scrisa de Bond, care a trecut in nefiinta anul acesta la varsta de 91 de ani, a fost lansata in ianuarie 2017. De-a lungul anilor, Bond a scris mai bine de douazeci de carti despre acest urs iubitor de sandviciuri cu marmelada, carti care s-au vandut per total in peste 35 milioane de copii in intreaga lume si care au fost traduse in 40 de limbi. Personalitatea micului urs din Peru, ale carui maniere impecabile si bune intentii conduc frecvent catre momente extrem de comice, a captivat publicul de toate varstele, iar aventurile lui sunt recunoscute acum drept povesti clasice pentru copii.
Paddington a ajuns pentru prima data pe marile ecrane in 2014, iar personalitatea lui calduroasa si amabilitatea fermecatoare l-au transformat in mascota nationala, recunoscuta peste tot in lume. In aceeasi masura, filmul a fost extrem de apreciat de criticii de specialitate care i-au oferit distinctia de „Cea Mai Buna Comedie” la Empire Awards 2015.
Cu incasari de peste 250 de milioane de dolari la nivel mondial, aventura a devenit cel mai profitabil film de familie independent non-american, din toate timpurile, un record absolut care a surprins echipa de productie si a determinat-o sa se gandeasca la o continuare.
Filmul continua povestea lui Paddington, un urs peruvian care vine la Londra in cautarea unui camin si a unei familii. Adoptat de familia Brown din Windsor Gardens, personajul devine unul dintre cei mai indragiti locuitori din cartier. In timp ce cauta cadoul perfect pentru aniversarea de o suta de ani a matusii Lucy, Paddington vede o carte tridimensionala unica in magazinul de antichitati al domnului Gruber si se angajeaza in tot felul de job-uri ciudate pentru a aduna bani sa o cumpere. Dar cartea a intrat si in atentia unei celebritati locale, actorul Phoenix Buchanan (Hugh Grant), care are scopuri ascunse si nu ar vrea sa o imparta cu altcineva.
Actorii Hugh Grant si Brendan Gleeson se alatura distributiei primei parti, alcatuita din Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Madeleine Harris si Samuel Joslin, Ben Whishaw ca voce a lui Paddington si Imelda Staunton ca voce a matusii Lucy. O productie StudioCanal, „Paddington 2” are lansarea pe marile ecrane din tara incepand cu 1 decembrie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top