Now Reading
Vlad Logigan este norocos sa fie ,,Ghinionistul”, de azi pe marile ecrane din toata tara

Vlad Logigan este norocos sa fie ,,Ghinionistul”, de azi pe marile ecrane din toata tara

Unul dintre cele mai promitatoare nume ale generatiei sale, Vlad Logigan interpreteaza rolul principal din filmul ,,Ghinionistul”, cu siguranta cea mai asteptata comedie a acestui final de an, care de astazi ia cu asalt cinematografele din toata tara.

In regia lui Iura Luncasu, comedia ,,Ghinionistul” ii ofera lui Vlad Logigan ocazia de a-si demonstra talentul si constant il provoaca sa schimbe registrul in interpretarea lui Robert, un tanar care trebuie sa invete sa se bucure din nou de viata.

De aceasta data, Vlad Logigan o are ca partenera pe Sanziana Tarta, o tanara actrita aflata la primul sau rol principal in comedia lui Iura Luncasu, regizorul care a reusit sa aduca pe marile ecrane o distributie de exceptie din care fac parte si nume cu greutate ca: Gheorghe Visu si Radu Gabriel.

In plus, vor putea fi admirati pe marile ecrane in roluri complet diferite de realitatea de zi cu zi in ,,Ghinionistul” si: Dorian Popa, Ruby, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Augustin Viziru, Codin Maticiuc si Virgil Ian?u.

Scenariul filmului ,,Ghinionistul” este semnat de Salex Iatma, Iura Luncasu si Radu Gabriel, producatori ai comediei fiind Iura Luncasu si Andrei Baltaretu-Iancu. Filmarile pentru comedia ,,Ghinionistul” au avut loc in luna octombrie a anului trecut, in orasul Resita, precum si in imprejurimi.

See Also

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera in cinematografele din tara pe 8 decembrie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top