Now Reading
Premiera cu noroc pentru ,,Ghinionistul”

Premiera cu noroc pentru ,,Ghinionistul”

Covorul rosu de la Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City a fost strabatut vineri seara de o serie impresionanta de celebritati, care si-au dat intalnire la premiera de gala a filmului ,,Ghinionistul” pentru a saluta lansarea comediei pe marile ecrane din toata tara.
Regizorul Iura Luncasu, alaturi de scenaristii Salex Iatma si Radu Gabriel, care de asemenea interpreteaza roluri importante in filmul ,,Ghinionistul”, au fost intampinati de actorii: Vlad Logigan, Gheorghe Visu, Sanziana Tarta, Diana Dumitrescu, Virgil Iantu, Augustin Viziru, Levent Sali si Codin Maticiuc.
De la premiera de gala nu au lipsit nici figuri emblematice ale showbiz-ului romanesc: Adelina Pestritu, Nicole Cherry, Marius Moga, Speak, Razvan Fodor, Mihai Petre, George Pistereanu, Florin Zamfirescu, Flavia Hojda, Corneliu Ulici, Anca Turcasiu, Andra Petrescu si Majda Aboulumosha, fiind doar cateva dintre celebritatile care au fost prezente la evenimentul de lansare a comediei ,,Ghinionistul”.
Pentru multi dintre invitati, evenimentul a reprezentat ocazia perfecta pentru o vizionare in familie, motiv pentru care atat echipa filmului, cat si vedetele, au venit insotiti in principal de apropiati. Gheorghe Visu a pasit pe covorul rosu alaturi de sotie, in timp ce Radu Gabriel a avut-o aproape pe fiica sa Ana, iar Virgil Iantu a sosit la premiera de asemenea insotit de fiica sa, Jasmina.
Punctul culminant al evenimentului l-a constituit transmisiunea in direct a premierei filmului pe pagina de Facebook Ghinionistul, in timpul careia vedetele prezente la eveniment au raspuns afirmativ invitatiei lansate de Codin Maticiuc si Levent Sali de a prelua pe paginile oficiale imaginile de la premiera de gala.
Noi, romanii, credem in noroc si ghinion, ne bazam pe noroc in tot ce facem si dam vina pe ghinion pentru toate esecurile. Asa ca filmul „Ghinionistul” e despre noi. Despre haz de necaz. Despre un tip prea prins in grijile zilnice si prea convins ca e urmarit de ghinion, incat uita ca unele lucruri depind doar de el pentru a-si indeplini visele. Ce-i drept, are multe „pieze rele” in jur!
Un film distribuit de Vertical Entertainment, ,,Ghinionistul” se bucura deja de succes in randul publicului, comedia fiind deja vizionata de un numar impresionant de spectatori.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top