Now Reading
Suie Paparude a lansat “Omul de gheata”

Suie Paparude a lansat “Omul de gheata”

Trupa Suie Paparude, una dintre cele mai iubite si apreciate formatii din Romania, a lansat OMUL DE GHEATA – un single ce anunta noul album.

Videoclipul “Omul de gheata” a fost realizat de catre Andi Singer: “Baietii de la Suie Paparude mi-au influentat viata de cand eram foarte mic. Datorita lor am ajuns sa cunosc o multitudine de muzica incredibila, clipuri, filme, regizori, o intreaga lume care era ascunsa in underground, si de care eu nu eram constient. Ei au fost cei care mi-au deschis apetitul catre arta si sunt incredibil de bucuros ca am reusit, dupa atata timp, sa le dau ceva inapoi si sa colaboram. Intr-un fel cred ca a fost un fel de datorie, in mod sigur a fost o onoare, Suie Paparude au darul de a avea o energie foarte sincera si de a nu compromite deloc ceea ce sunt si asta ii face foarte speciali pe scena muzicala romaneasca.”

Despre “Omul de gheata” Michi (Mihai Campineanu), liderul trupei, spune ca piesa a fost initial instrumentala si a fost terminata si salvata in octombrie 2013. In 2017 s-a revenit asupra piesei, iar BeanMC a scris versurile: “Omul de gheata e o piesa optimista, care priveste inainte. Desi este invaluita si ambalata intr-un ambalaj putin “tepos”, are un mesaj optimist.

Evenimentul de lansare a avut loc in cadrul concertului traditional de sfarsit de an pe care SUIE PAPARUDE il sustine de 8 ani la rand pe 30 decembrie in Control Club.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top