Now Reading
Xandra – cea mai puternica voce din cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania 2018

Xandra – cea mai puternica voce din cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania 2018

Dupa o prezentare impecabila in cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania 2017, cu cea mai puternica piesa din concurs, “Walk on by”, Xandra vine si in acest an sa demonstreze ca vocea si mesajul puternic al unei piese sunt atuurile castigarii Eurovisionului.
“Try” este o balada pop in care eu am foarte mare incredere. Este o piesa de dragoste,de încredere in sine si despre sansa de a mai incerca intr-o dragoste aproape pierduta si a lupta pentru persoana iubita! Ma regasesc in totalitate in aceasta experienta de iubire! Piesa este compusa de aceeasi echipa,care a pornit alaturi de mine in aceasta minunata experienta Eurovision inca din 2016: Will Taylor, Michael James Down si Jonas Gladnikoff, ne-a povestit Xandra.
Cat despre participarea ei in cadrul Selectiei Nationale Eurovision, Xandra declara: Eu am asteptari de la mine, nu neaparat de la aceasta participare, pentru ca îmi place ca lucrurile sa se desfasoare in mod natural. Daca ai asteptari prea mari de la tot ce nu depinde de tine, s-ar putea sa fii dezamagit! Asa ca, asteptarile cele mai mari trebuie sa le ai in primul rand de la tine! Pot spune ca atuul meu principal sta in experienta acumulata in ultimii doi ani, iar cel mai important lucru pe care il urmaresc este sa urc pe scena si sa dau tot ce am mai bun! Daca stiu ca pe scena am facut tot ce mi-a stat in putinta, atunci va ramane la latitudinea fanilor Eurovision sa decida daca merit sa reprezint Romania sau nu.

Noi ii dorim mult succes si mizam pe vocea ei minunata si pe spiritul de girl power!
Votati-o pe Xandra in cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania 2018!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top