Now Reading
Edward Sanda ne-a cucerit cu piesa “Doar pe a ta” si lanseaza acum un nou single – “Haine scumpe”

Edward Sanda ne-a cucerit cu piesa “Doar pe a ta” si lanseaza acum un nou single – “Haine scumpe”

Stii refrenul acela de la Doar pe a ta pe care l-ai tot fredonat in ultima vreme? Pregateste-te sa il înlocuiesti cu ceva nou, pentru ca Edward Sanda a lansat o noua piesa: “Haine scumpe”.
Edward s-a lansat in industria muzicala anul trecut si, la doar 19 ani, a devenit artistul momentului. Piesa lui de debut, “Doar pe a ta” (feat. Ioana Ignat), a intrat in topul celor mai difuzate piese pe radio si TV, fiind no. 1 luni la rand. Este cea mai descarcata piesa romaneasca de pe iTunes si cea mai cautata melodie romaneasca pe Shazam. In toamna lui 2017 a primit si trofeul Media Music Awards – Best Shazam.
Acum Edward si Famous Production lanseaza cel de-al doilea single al sau, Haine scumpe, compus de ?andor Biro, cel care a compus si piesa Doar pe a ta. Despre noua piesa, Edward spune ca:
Sper ca „Haine scumpe” sa va plac? la fel de mult ca „Doar pe a ta”. Anul 2017 a fost extraordinar pentru mine, iar succesul de care s-a bucurat primul meu single mi-a permis sa imi vad visul cu ochii. Acelasi lucru vi-l doresc si voua– sa va vedeti visurile devenite realitate!
Haine scumpe este o piesa masculina, cu un sound puternic, construit in jurul elementelor organice care domina orchestratia de la un capat la altul. Ritmul alert, muzicalitatea si expresiile cu twist sunt condimentele care te fac sa asculti piesa ‘pe repeat’.

Videoclipul piesei este regizat de Ionut Trandafir si prezinta par?ial povestea reala a lui Edward Sanda. El a fost descoperit de catre Randi si Sandor si adus in echipa Famous Production. Succesul sau nu a venit peste noapte, pentru ca Edward a muncit multi ani pentru a-si imbunatati tehnica vocala si pentru a invata sa cante la chitara.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top