Now Reading
EXCLUSIV! INTERVIU EUROVISION | JUKEBOX & BELLA SANTIAGO – ” Poate daca ne oprim o clipa din dialogul surzilor, vom auzi inimile cum bat la unison”

EXCLUSIV! INTERVIU EUROVISION | JUKEBOX & BELLA SANTIAGO – ” Poate daca ne oprim o clipa din dialogul surzilor, vom auzi inimile cum bat la unison”

Intr-o lume dominata de orgolii, lupte interioare si exterioare si elemente predominant materiale, esential este sa nu uitam niciodata sa ne ascultam inima. Iar in acest an, talentatii baieti din trupa Jukebox si girl-power Bella Santiago doresc sa transmita acest mesaj puternic intregii Europe, prin piesa “Auzi cum bate” si participarea la Eurovision 2018 din Lisabona.
I-am luat la intrebari despre ce inseamna pentru ei participarea la intregul fenomen Eurovision, intr-un nou interviu dedicat finalistilor Selectiei Nationale Eurovision Romania.

Ce sentimente va da faptul ca sunteti finalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2018?

Suntem foarte fericiti! Am pus foarte mult suflet atat in piesa, cat si in momentul de pe scena. Ne bucuram foarte mult ca prin interpretarea noastra am reusit sa tramsitem emotiile melodiei dincolo de scena sau de ecrane.

Care sunt principalele voastre atuuri? De ce sa va voteze lumea?

Cand e vorba de muzica, totul este subiectiv, este ceea ce simti sau ce nu simti. Deci putem vorbi de atuuri din punctul nostru de vedere, poate pentru altii nu sunt considerate atuuri. Dorim sa reprezentam Romania in Anul Centenarului cu o piesa puternica in limba romana, o piesa diferita, energica si “out of the box” (asa cum ne prezinta strainii), cu o poveste emotionanta si un mesaj actual, cu un show wow si un Live exceptional. Toate acestea pot fi considerate atuuri sau nu, doar publicul va alege ceea ce va simti in finala de pe 25 februarie.

De ce Eurovision?

Pentru ca este cea mai longeviva si cea mai mare competitie muzicala din Europa, pentru ca totul se desfasoara la alt nivel si pentru ca vrem sa transmitem lumii intregi povestea #AuziCumBate si mesajul nostru: “Asculta-ti inima. Totul e posibil de la vis la realitate.”

Ce surprise pregatiti pentru finala? Ce veti aduce nou pe scena din Lisabona daca veti castiga?

Pentru finala vom avea probabil acelasi show din semifinala pentru ca am primit foarte multe mesaje sa nu schimbam nimic, deoarece e perfect asa. Poate mai schimbam putin coregrafia si mai adaugam 1-2 elemente noi, dar cam atat. Trebuie sa tinem cont si de posibilitatile tehnice de la noi. Iar pentru Lisabona, sky is the limit. E prematur sa ne gandim acum la Lisabona, dar cu siguranta imaginatia noastra nu va avea limite :)))) Plus ca avem alaturi de noi o echipa extrem de buna si cu foarte mare experienta pe partea de productie show-uri mari.

Care este mesajul piesei voastre si cat de adecvat considerate ca este pentru Eurovision?

Mesajul piesei este optimist ?i puternic, un indemn la unitate si comunicare intre oameni, pentru ca totul e posibil, de la vis la realitate. Un mesaj pentru oameni, indiferent de tara, societate, religie, cultura etc
Traim vremuri in care oamenii vorbesc, dar nu se aud, traiesc in lumi paralele care comunica prin cate o fereastra minuscula. Este exact povestea zilelor noastre, atat in familii, cat ?i in societate. Poate daca ne oprim o clipa din dialogul surzilor, vom auzi inimile cum bat la unison
.

Ce parere aveti despre ceilalti concurenti? Ce piesa preferata din cele semifinaliste aveti?

Ceilalti concurenti sunt colegii nostri de breasla si fiecare isi doreste sa reprezinte Romania cu ce are mai bun. Pana acum ne plac toate piesele din finala si ne mai plac cateva din semifinalele 1 si 2 care, din pacate, nu s-au calificat

Cum vedeti noul mod, transparent, in aparenta, de selectie din acest an?

See Also

Destul de riscant pentru imaginea Eurovision Romania, dar onest.

Cum vedeti voi fenomenul Eurovision in sine si care este castigatorul preferat din toti anii?

Eurovision este o competitie de anvergura, plina de povesti frumoase, cu piese foarte bune si multa diversitate, un show gigant in continua schimbare si care ia amploare de la an la an. Nu ne-am mira, daca peste 10 ani, vom urmari Worldvision. Castigatori preferati sunt foarte multi. Dar probabil cei mai memorabili sunt Loreen si Alexander Rybak.

Ce va urma dupa Eurovision?

Dupa Eurovision vom lansa inca 2 videoclipuri si, speram, sa lansam un nou album. Intentionam, daca ni se aliniaza planetele, sa facem un turneu in Europa, in toate locatiile importante de muzica Live din orasele mari.

Un mesaj adresat sustinatorilor?

Auzi cum bate? Voteaza pe 25 februarie piesa care iti doresti sa reprezinte Romania la Eurovision 2018.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top