Now Reading
EXCLUSIV! INTERVIU EUROVISION 2018 | RAFAEL & FRIENDS : “Piesa noastra vorbeste despre reinfratirea oamenilor de toate religiile si culorile”

EXCLUSIV! INTERVIU EUROVISION 2018 | RAFAEL & FRIENDS : “Piesa noastra vorbeste despre reinfratirea oamenilor de toate religiile si culorile”

Un muzician cu state vechi la activ in industria muzicala romaneasca si al sau band de oameni talentati isi incearca norocul in acest an in cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania, cu o piesa in care canta despre forta uniunii dintre oameni.
Rafael & friends proiectul ce a incantat juriul din cadrul semifinalei de la Timisoara cu piesa “We are one“, ne vorbesc azi despre ce inseamna pentru ei participarea in cadrul Eurovision 2018.

Ce sentimente va da faptul ca sunteti finalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2018?

In primul rand, bucurie si o mare onoare de a lupta pentru a reprezenta Romania in Europa, pe plan muzical.

Care sunt principalele voastre atuuri? De ce sa va voteze lumea?

Principalul atuu este cantecul nostru din concurs, care indeamna romanii la a se uni, a se iubi, a se respecta, si a fi vocea celor de maine. Pentru ca nu avem pe nimeni alaturi, decat pe ei, romanii simpli, care viseaza sa fie din nou un neam respectat in Europa.

De ce Eurovision?

Pentru ca este un vis al oricarui artist. Pentru ca este cel mai mare concurs de muzica din lume.

Ce surprize pregatiti pentru finala? Ce veti aduce nou pe scena din Lisabona daca veti castiga?

In primul rand, pentru finala, vom avea alaturi o soprana extraordinara – Tina Munteanu, care a reprezentat deja Romania pe cele mai mari scene ale lumii. Daca Dumnezeu ne va ajuta sa ajungem la Lisabona, acolo deja va fi o echipa de creatie a televiziunii nationale, formata din spirite mari, din toate domeniile.

Care este mesajul piesei voastre si cat de adecvat considerati ca este pentru Eurovision?

Mesajul piesei l-am spus si mai sus, este conceput special pentru Eurovision, este un imn al iubirii, si al reinfratirii oamenilor de toate religiile si culorile.

Ce parere aveti despre ceilalti concurenti? Ce piesa preferata din cele semifinaliste aveti?

Toti ne sunt dragi, ne intalnim mereu pe scenele tarii si suntem prieteni. Ne-au placut foarte mult Pragul de Sus, Miruna Diaconescu, Serena, Othello, Endless, si bineinteles, Mihai Treistariu si Jukebox.

Cum vedeti noul mod, transparent, in aparenta, de selectie din acest an?

See Also

A fost mult mai transparent decat in aparenta, si regret enorm ca nu s-au inscris sute de trupe rock tinere si artisti rock din Romania.

Cum vedeti voi fenomenul Eurovision in sine si care este castigatorul preferat din toti anii?

In sine, Eurovision este un fenomen muzical imens, care pune mereu Romania intre cele mai dezvoltate tari ale Europei. Si muzical, si social, avem sansa de a arata tuturor ca Romania are valori, ca artisti, ne putem lupta oricand cu Franta, Anglia,Germania, Italia, Spania, si cine vreti voi.

Ce va urma dupa Eurovision?

Dupa Eurovision va fi si ce a fost inainte de Eurovision, adica vom ajuta tinere talente din tara, sa razbeasca prin acest zid – iluzie al industriei musicale romanesti. Artisti din Romania, aveti incredere in voi! Nu renuntati niciodata la talentul si visele voastre!

Un mesaj adresat sustinatorilor?

Orice s-ar intampla dupa finala, va iubim, va respectam pe toti si va fi cea mai mare onoare din viata asta, pentru noi, daca va vom reprezenta la Lisabona! Fiti alaturi de noi, cu votul vostru! Hai, Romania!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top