Now Reading
Aza si Adrian Sina lanseaza astazi “Mai iubeste-ma o data”

Aza si Adrian Sina lanseaza astazi “Mai iubeste-ma o data”

Tanara artista lanseaza single-ul “Mai iubeste-ma o data”, piesa ce marcheaza a patra colaborare cu producatorul si mentorul sau, Adrian Sina.
Mai iubeste-ma o data” este o piesa de dragoste in care se poate regasi fiecare dintre noi, indiferent de varsta. Are ceva magic ce o inconjoara!“ – Aza
Artistul din spatele unor hituri precum “Ti-am promis”, “My Passion” si “Kamelia”, Adrian Sina a remarcat-o pe Aza in urma participarii la Vocea Romaniei, in echipa Loredanei Groza, lansand impreuna la scurt timp single-ul de debut “Usor, usor”.
Piesa a fost urmata de o colaborare cu Directia 5 (“True Love Story”), fiind totodata invitata speciala in cadrul concertului aniversar sustinut de celebra trupa la Sala Palatului.
Aza si Adrian Sina au colaborat si in cea de-a doua jumatate a anului 2017, prima data pentru single-ul “Piatra de pe inima”, urmat de colindul “Noapte Magica”.
Este cea mai puternica piesa pe care am cantat-o pana acum. Este o piesa de suflet pentru mine, ce trezeste trairi, sentimente si emotii la fiecare ascultare. Ma bucura si ma onoreaza faptul ca Adrian Sina este alaturi de mine ?i in acest pas .” – AZA
“Mai iubeste-ma o data” a luat nastere in studiourile Akcent Music, iar regia clipului a fost semnata de NGM Creative.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top