Now Reading
Matteo a inceput turneul international “PANAMA”

Matteo a inceput turneul international “PANAMA”

La scurt timp dupa ce hitul “Panama” a cucerit continentul Asiatic, Matteo a ajuns in China, unde a inceputul turneul de promovare al hitului Panama, care a cucerit publicul de acolo si a devenit un adevarat fenomen.
Muzica lui a trecut oceanele si a cucerit topurile la mii de kilometri departare. Matteo a sustinut deja cateva show-uri in China, iar coregrafia “Panama”, care a luat cu asalt strazile, cluburile si vlogurile, nu a lipsit de pe scena. Publicul a fost incantat de energia fiecarei aparitii, iar reactiile pozitive nu au intarziat sa apara. De curand, artisul a anuntat ca va face parte din unul dintre cele mai importante show-uri din China – Shandong Satellite TV Spring Festival Gala.
Succesul lui Matteo a atins cote maxime la inceputul lunii februarie, cand artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute si sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a castigat premiul Best Overseas Artist.
Mai mult, pe langa China, hitul Panama se aude peste tot si in Thailanda, iar Matteo a inceput turneul de promovare din Asia cu o scurta vacanta acolo, unde a fost surprins sa observe intregul fenomen, a cantat si a dansat cu localnicii celebrul dans #panamadance. In Thailanda, artistul a devenit “king”, un apelativ binemeritat, dupa asaltul cu care a luat teritoriul, iar fanii l-au tratat ca pe un adevarat rege.
De curand, Matteo a lansat hitul Panama, interpretat in 6 stilul diferite, inspirat din cele mai cunoscute hit-uri ale momentului, iar cand se va intoarce din turneul din Asia, artistul pregateste noi surprize. Se spune ca daca iei cu asalt Asia, poti cuceri orice iti doresti, iar noi suntem foarte curiosi cu ce ne va mai surpride Matteo.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top