Now Reading
Imagine Dragons lanseaza single-ul “NEXT TO ME”

Imagine Dragons lanseaza single-ul “NEXT TO ME”

Dupa ce au cucerit topurile internationale cu albumul Evolve, cu peste 4 milioane de streamuri si 1.3 milioane de copii vandute, Imagine Dragons lanseaza astazi piesa “Next To Me” impreuna cu KIDinaKORNER / Interscope Records.
Piesa a fost produsa de c?tre Alex da Kid si este primul release de la ultimul album de succes, Evolve. Inca din prima zi de la lansare, piesa “Next To Me” este deja numarul 1 in topul de recomandari World Record with Zane Lowe, pe Beats 1.

Cu aceasta ocazie, cei de la Imagine Dragons au anuntat si calendarul turneului Evolve Tour, urmand sa viziteze toata partea de nord a Americii. Biletele se vor pune in vanzare incepand cu 3 martie pe livenation.com.
Fanii se pot inscrie aici pana pe 25 februarie, ora locala 3 PM, pentru a cumpara bilete in exclusivitate.

Asa cum si-a obisnuit publicul deja, cei de la Imagine Dragons au pregatit si de data aceasta pachete speciale VIP care contin o serie de exclusivitati dedicate fanilor sai.

In aceasta vara, HBO Documentary Films va lansa si documentarul Live Nation Productions Believer, care il are in prim plan pe solistul Dan Reynolds. Documentarul exploreaza tema Bisericii Mormone in relatie cu mi?carea LGBTQ.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top