Acum citește
The Humans, castigatorii finalei Eurovision Romania

The Humans, castigatorii finalei Eurovision Romania

The Humans au castigat finala Eurovision Romania si vor reprezenta tara noastra la Lisabona, cu piesa „Goodbye”.

Formata acum in an, in februarie, trupa a fost alegerea publicului in finala din Romania a concursului Eurovision, iar single-ul „Goodbye” a cucerit audienta de la primele note.

Scrisa de trupa si cu un mesaj social puternic, „Goodbye” este al doilea single al trupei, dupa single-ul de debut „Indura inima”, lansat in septembrie 2017.

Traim intr-o lume grabita in care noi, oamenii, uitam s? vedem frumusetea din jurul nostru si ignoram poate cea mai importanta “obligatie” a noastra, cea de a fi fericiti. Ne luptam cu noi, cu fricile noastre si incercam sa ne ridicam singuri. “Goodbye” este un manifest in care cu siguranta se vor regasi multi dintre cei care o asculta, este un indemn de a ne motiva unii pe altii de a nu renunta la visele noastre si de a ne oferi putere unul celuilalt fara sa tinem cont de culoarea pielii, a ochilor sau a conditiei sociale. De aceea in clip am folosit mastile albe prin care dorim sa subliniem ca in esenta toti suntem la fel, suntem egali in dreptul de a visa si de a aspira la teluri cat mai înalte.” (The Humans)

Vezi și

Un proiect muzical format din Cristina Caramarcu, Adrian Tetrade, Alin Neagoe, Alexandru Cismaru si Alex Matei, acestia au facut parte din proiecte muzicale diferite si au avut reprezentatii live alaturi de artisti ca Andra, Delia, dar si show-uri TV ca Vocea Romaniei si Dansez pentru tine.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus