Acum citește
EXCLUSIV! INTERVIU EUROVISION 2018 | DOREDOS – REPUBLICA MOLDOVA

EXCLUSIV! INTERVIU EUROVISION 2018 | DOREDOS – REPUBLICA MOLDOVA

Pe langa prietenia dintre natii care ne-a legat dintotdeauna, intotdeauna am admirat industria muzicala din Republica Moldova care a dat unele dintre cele mai de succes nume de pe piata muzicala din Romania.
Anul acesta, la Eurovision, Moldova pariaza pe Doredos – o trupa de tineri pozitivi si foarte talentati ( fiecare din ei – Marina Djundiet, Evgheni Andrianov si Sergiu Mita, fiind muzicieni cu o cariera de succes solo la activ), ce doresc sa aduca veselia ( si norocul) pe scena din Lisabona cu piesa „My lucky day„.

Care sunt principalele calitati care ar trebui trecute pe cartea voastra de vizita de artisti?

Principalele calitati care ar trebui trecute pe cartea noastra de vizita de artisti sunt: zambetul, sinceritatea, carisma si ambitia. Noi , de obicei, stabilim un scop concret, pe care dorim sa-l realizam si mergem spre el bine pregatiti, siguri si constienti. Daca doresti sa primesti placere de la ceea ce faci, credem ca foarte mult conteaza sa fii in aceeasi atmosfera cu publicul tau. De exemplu, cand mergi pe strada si iti zambeste cineva in fata, vei face acelasi lucru, pentru ca asa suntem noi, oamenii din natura, sentimentali. Publicul simte cand esti fals cu ei, din acest motiv, noi intotdeauna suntem pe scena la fel ca si in viata. Si credem ca anume acestea calitati ne-au ajutat sa fim alesi pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision.

De ce Eurovision?

Eurovision este cel mai prestigios concurs din lume, cu o istorie foarte lunga si bogata. Participarea la aceasta adevarata sarbatoare a muzicii a fost un vis pentru noi, trupa DoReDoS, spre care am mers mult timp. Eurovisionul iti poate schimba viata radical. Multi interpreti au devenit celebri datorita acestui festival international. Fiecare participant al acestui concurs deja a devenit o parte a istoriei, ai familiei mari europene de artisti si compozitori.

Ce are special piesa propusa? De ce sa va voteze lumea?

Aceasta piesa este scrisa de celebrul interpret si compozitor Filip Kirkorov, care, datorita experientei sale la Eurovision, stie cum sa atraga atentia spectatorilor. Este o piesa neobisnuita. Mai mult decat atat, motivele acestei piese creeaza puternice reverberatii in sufletele ascultatorilor. Tema dragostei, imbinata cu ritmurile Balcanice, fac parte din viata trupei DoReDoS.

Ce veti aduce nou pe scena de la Lisabona? Cum va ganditi sa imbunatatiti show-ul?

Pe moment nu putem dezvalui toate secretele show-ului, dar sa fiti siguri ca o sa va uimim. Va fi un show fantastic, pentru ca in spatele nostru sta o echipa internationala, care a lucrat cu cativa participanti al Eurovisionului in anii anteriori, printre care Dmitrii Koldun ( Belarus,2007), Ani Lorak ( Ukraina, 2008), Serghei Lazarev ( Rusia, 2016) , ei au obtinut pozitiile de top in tabelul final.

Care este piesa castigatoare preferata din toti anii de ESC?

Este o alegere grea pentru noi, deoarece fiecare piesa castigatoare a fost unica in felul sau. Insa, in special am putea remarca piesa din anul trecut a portughezului Salvador Sobral – Amar Pelos Dois, care a cucerit inimile tuturor.

Vezi și

Ce va urma dupa Eurovision?

La momentul dat, inca nu am stabilit un plan concret. Acum toate fortele si gandurile noastre sunt indreptate catre pregatirile pentru prestatia nostra. Noi dorim sa reprezentam demn tara noastra la acest concurs international.

Ce mesaj doriti sa transmiteti fanilor Eurovision si cititorilor nostri?

Dragi cititori, va multumim pentru sustinere si va indemnam sa va alaturati noua la acest eveniment mult asteptat. Urmariti Eurovision 2018 si votati-ne in a 2-a semifinala, pe data de 10 mai.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus