Now Reading
Lavinia are o replica de cinema memorabila – noul single

Lavinia are o replica de cinema memorabila – noul single

Se spune ca viata este ca un film. Indiferent de genul filmului, drama, comedie, actiune, nu uita ca tu esti rolul principal.
Povestea ta poate rescrie orice scenariu pentru ca ai adunat sau aduni multe momente care pot fi cele mai bune replici de cinema.
Aseaza-te comod si da play noului single lansat de catre Lavinia.
Compusa in studiourile DeMoga Music, de catre Robert Toma si Adrian Klein, piesa „Replica de cinema” exprima o poveste de dragoste, inspirata din realitate, si care ar putea concura cu usurinta la un scenariu de film.

Videoclipul piesei este regizat de catre Silviu Mindroc si aduce in prim plan si o coregrafie speciala, un dans contemporan plin de pasiune si sensibilitate, cu doi dansatori profesionisti, Hera Zaulet si Marius Moldovan – finalisti ai emisiunii concurs „Romanii au talent”. In videoclip, Lavinia apeleaza la trucuri de styling si abordeaza look-uri diferite si inedite, sexy, increzatoare, sensibila, adaptate si stilului muzical.

Lavinia a lansat in urma cu un an piesa „Sfarsitul lumii”, alaturi de Cabron. De-a lungul timpului, frumoasa artista a lansat si piese in limba engleza si romana, dintre care amintim “Honey Boy, “Dragoste cu imprumut”, “Povesti cu zane” sau “Aroma Del Amor”, o poveste inspirata din cultura spaniola, cu un dans autentic de flamenco.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top