Now Reading
Vita de Vie a lansat “ialapet”, cel de-al treilea single de pe Sase (-)

Vita de Vie a lansat “ialapet”, cel de-al treilea single de pe Sase (-)

Vita de Vie a lansat single-ul si videoclipul „ialapet”, in cadrul unui concert memorabil, ce a avut loc vineri, 23 martie, la Fratelli Studios.
„ialapet” este cel de-al treilea single extras de pe albumul „Sase (-)”, precedat de „DUR DE-A DURA” si „HAIHUI”. „Sase (-)” reprezinta cea de-a doua si ultima parte a materialului discografic „Sase/Sase”, ce urmeaza a fi lansata in aceasta toamna.

O viziune sumbra asupra unui viitor in care oamenii ajung sa traiasca sub pamant, viata la suprafata devenind imposibila. Sus totul este acoperit de pet-uri si plastic, ars de soare ziua si inghetat noaptea. Vina este in intregime a noastra, suntem responsabili atat fiecare in parte, cat si laolalta, ca specie. Simbolul acestei lumi degradate este cioara, ea domneste peste toti si in toate.” – Adrian Despot.

Noul single Vita de Vie, „ialapet”, compune din metafore un mesaj de tip avertizare, care descrie o directie generala, adoptata unanim si inconstient, de catre fiecare segment de masa. Mesajul din spatele versurilor se refera la fatalitatea resimtita de individul modern, la tendinta acestuia de a deforma ideea de fericire autentica, prin refugierea in dimensiunea materiala si crearea de obsesii si dependente inutile.

„ialapet” aduce la viata un univers de creaturi subterane, care se complac in ignoranta, incompleti si tematori, hrana pentru o cioara sociala, care le-a extirpat instinctele si le-a negat puterea de a se reintoarce la fericirea primordiala.

Dupa cum si-a obisnuit deja fanii, Adrian Despot si-a transpus propria viziune, atat pe palierul compozitiei, interpretarii si productiei acestui single, cat si prin relevarea mesajului piesei ?s implicarea in regizarea videoclipului „ialapet”, alaturi de Gabriel Petrescu si Andrei Baltaretu.

See Also

Pentru Sase (-) ne-am propus ca fiecare din cele 6 piese care o sa il compuna sa aiba si un suport video. Din cauza asta, lucrurile se misca putin mai greu ca la Sase (+), insa rezultatele sunt pe masura. Am pastrat simbolistica generala a conceptului Sase/Sase, insa am simtit nevoia sa aducem ceva in plus.” – Adrian Despot.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top