Now Reading
Anda Adam ne duce “In alta lume” cu noul ei single!

Anda Adam ne duce “In alta lume” cu noul ei single!

Intr-un sezon mai rece decat ne-am fi dorit, Anda Adam aduce soarele sperantei pentru toate sufletele ce au trecut prin dezamagiri. “In alta lume” va fi cu siguranta o piesa pe care nu o vei uita usor, impartind nopti si dimineti cu toti cei ce se regasesc in versurile noului single semnat Anda Adam.

Inca de la primele aparitii in lumina reflectoarelor, Anda Adam a aratat tuturor ca Poate fata. Cu multe single-uri transformate rapid in veritabile hit-uri, Anda nu a incetat sa surprinda, iar acum ne invita “In alta lume”, o lume in care sentimentele nu dispar niciodata si speranta ca “am fi putut fi noi” ne da forta sa luptam pentru dragoste.

Single-ul “In alta lume” vine ca un pansament pentru sufletele celor care, dupa o despartire, pastreaza aprinsa flacara pasiunii; dam vina pe destin, transformandu-l intr-o scuza pentru a rupe o iubire ce ramane de cele mai multe ori in imaginatia persoanei care sufera.

Dragostea este atat de puternica, atat de frumoasa, incat chiar aparenta, mirajul ei, ne amageste si ne poate produce cele mai intense emotii. Dragostea adevarata si impartasita ne poate duce “In alta lume”. Single-ul ii are ca si compozitori pe Alexandru Cotoi si Dragos Felix Popescu, iar textul a fost scris de Dragos Felix Popescu.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top