Now Reading
EXCLUSIV! EUROVISION 2018 | SAARA AALTO – FINLANDA: O poveste devenita realitate | VIDEO

EXCLUSIV! EUROVISION 2018 | SAARA AALTO – FINLANDA: O poveste devenita realitate | VIDEO

Pentru Saara Aalto, Eurovision devenise visul imposibil, fiind intotdeauna domnisoara de onoare si niciodata mireasa. Saara a fost finalista in cadrul finalelor nationale finlandeze cu “Blessed With Love” din 2011 si “No Fear” din 2016. Sa cante pe scena din Eurovision pentru ea nu era decat o fantezie.
In urma pozitiilor sale de finalista, de asemenea, in cadrul Finland’s Got Talent in 2007 si Vocea Finlandei în 2012, Saara stia ca nu era momentul sa renunte. Si pentru ca Finlanda nu i-a imbratisat stilul artistic, poate Marea Britanie ar fi facut-o.
Saara si-a facut bagajele, si-a rezervat biletul de avion si s-a îndreptat spre Regatul Unit – o auditie pentru Simon Cowell ( X Factor UK) o astepta. Fata visatoare nu stia atunci ca era pe punctul de a castiga biletul de aur catre o cariera internationala.
Fantezia a devenit lent realitate, Saara reusind sa treaca prin toate etapele concursului. Ea a cantat alaturi de idolii sai Adam Lambert, Kylie Minogue si Andrea Bocelli, voturile cresteau saptamanal, fanii erau din ce in ce mai numerosi, presa nu contenea sa scrie despre performance-urile incredibile ale Saarei. Marea Britanie a acceptat- o pe Saara cu bratele deschise, dar, in modul obisnuit Saarei, ea a devenit doar finalista X Factor UK. Marea Britanie a adorat-o si Saara s-a intors in Finlanda ca un superstar, cu 10.000 de persoane care o asteptau la concertul ei de bun venit, dupa ce parasise tara in lacrimi. Ce a urmat?
Saara a semnat un contract la nivel mondial cu Warner Music, a devenit jurat la X Factor Finlanda, a cantat pe arene uriase din Marea Britanie si Finlanda. Ea a primit rolul de vis al Printesei Anna in versiunea finlandeza a filmului “Frozen”, creat de Disney. Dar existau inca chestiuni neterminate, daca visul ei legat de Eurovision ar fi putut deveni realitate?
In timp ce inregistra albumul sau de debut international, Saara a primit un apel telefonic. A fost rugata sa reprezinte Finlanda in cadrul competitiei Eurovision Song Contest 2018. A spus imediat DA, iar piesa “Monsters” a fost aleasa de publicul finlandez pe 3 martie, in cadrul spectacolului creat de Brian Friedman, geniul creativ din spatele lui Beyonce, Cher si Mariah Carey! Saara a scris piesa impreuna cu echipa din spatele piesei castigatoare “Heroes” a lui Måns Zelmerlöv din cadrul Eurovision 2015. Si un bilet spre scena Eurovision era deja garantat!
De data aceasta, Saara vine sa castige. Ultima data cand Finlanda a castigat Eurovision a fost cu trupa “Lordi”. De data aceasta Finlanda o trimite pe Saara si Monstrii (Monsters) ei. Un semn? Poate! Un lucru este sigur, ea s-a plasat a 2-a de 5 ori in competitiile anterioare si de aceasta data o puteti ajuta sa castige! Pentru ca visele pot deveni realitate!

In continuare, urmariti un video-question cu Saara Aalto

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top