Now Reading
“Daca ala e cu aia, ai’a lui cu cine’o fi” revine pe scena teatrului brailean “Maria Filotti”

“Daca ala e cu aia, ai’a lui cu cine’o fi” revine pe scena teatrului brailean “Maria Filotti”

Sambata, 14 aprilie, de la ora 19 .00 la sala” Bujor Macrin” va invitam sa vedeti spectacolul „DACA ALA E CU AIA, AIA – A LUI CU CINE – O FI?” de Mimi BRANESCU, regia Radu NICHIFOR.
Cu: Ramona GINGA, Narcisa NOVAC, Corina BORS, Alexandru MARIN si Valentin TERENTE.
Mare, noapte, plaja, trei femei si un barbat. Fiecare iubeste si fiecare nu este iubit. O serie de intamplari amuzante si absurde, personaje bine conturate care compun o atmosfera demna de film. Comedie, thriller si romantic, se unesc îi textul lui Mimi Branescu, care propune personajelor subiecte intrigante la care publicul nu ramane impasibil. Cele cinci personaje sunt in cautarea raspunsului la intrebarea: “Daca ala e cu aia, ai’a lui cu cine-o fi?”
“Daca ala e cu aia, ai’a lui cu cine-o fi?”, o comedie despre dragoste, foarte actuala, cu un text incitant, asa cum obisnuieste Mimi Branescu sa scrie. “Titlurile lui Branescu sunt mereu provocatoare, iar textul este interesant. Pe Branescu nu prea stii in ce categorie sa-l incadrezi. Are ni?te jucarii care te fac sa plangi, in piesele lui strecoara asa, printre hohote de ras, niste lucruri profunde. Are roluri feminine impecabile. Acest text este tot o poveste de dragoste, extrem de actuala, iar pentru mine a fost extraordinar sa ma bucur de entuziasmul tinerilor actori. Narcisa Novac, o actrita care cred ca va face un salt foarte mare, este o actrita foarte speciala, Corina Bors, care a reusit un rol diferit fata de ceea ce a realizat ea pana acum, iar Alex Marin este un actor cu totul special. Mi-a facut mare placere sa ma reintalnesc la lucru cu Ramona Ginga pentru ca nu am mai lucrat de mult cu ea, o actrita cu mare generozitate, si Valentin Terente, un personaj care e un inger ce explica la final tot ce se intampla“, a precizat regizorul Radu Nichifor la premiera spectacolului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top