Now Reading
Trupa The Motans pregateste super concerte pentru fanii sai din toata tara, in turneul „My Gorgeous Drama Queens”

Trupa The Motans pregateste super concerte pentru fanii sai din toata tara, in turneul „My Gorgeous Drama Queens”

„The Motans” a pregatit o surpriza pentru toti fanii sai: un super turneu in toata tara. Incepand din 13 aprilie, cand The Motans va concerta la Iasi, toti cei care vor dori sa cante alaturi de Denis si trupa lui cele mai cunoscute piese, vor putea merge la concerte timp de doua luni, in diferite orase.

„Sunt foarte fericit ca vom porni intr-un turneu prin toata tara si vom avea ocazia sa ne ne intalnim cu fanii nostri. Abia asteptam sa urcam pe scenele din Iasi, Suceava, Brasov, Sibiu, Cluj, Bacau, Arad, Constanta si Galati, unde vom canta piese de pe albumul The Motans – My Gorgeous Drama Queens”, spune, incantat Denis care va termina turneul in Bucuresti, pe 23 mai la Hard Rock Cafe.

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album al trupei The Motans si a fost lansat pe 7 martie. Printre piesele incluse pe album se numara „August”, Nota de plata”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar si „Weekend” lansata impreuna cu Delia, care a devenit piesa anului 2017, cu peste 23 de milioane de vizualizari, potrivit Mediaforest.

Cei care doresc sa achizitioneze tricouri, cd-uri si alte materiale promotionale „The Motans” o pot face in fiecare locatie din turneu. Tricourile pot fi cumparate de asemenea si online de pe pagina https://globalrecords.com/shop/the-motans, iar albumul este deja disponibil in format fizic in librariile Carturesti, magazinul Muzica si pe site-ul Emag incepand cu 16 aprilie 2018.

See Also

Date turneu:

13 aprilie – Iasi, club Skin Lounge
14 aprilie – Suceava, Versus
19 aprilie – Brasov, Times
20 aprilie – Sibiu, The Wolf
21 aprilie – Cluj, Form Space
23 aprilie – Bacau – Teatrul de vara
5 mai – Arad, Molly Malone
11 mai – Constanta, Luv
12 mai – Galati, Fratelli
23 mai – Bucuresti, Hard Rock Cafe

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top