Now Reading
Alexandra Ungureanu revine cu un single nou si un videoclip cu vino-ncoace, intr-o productie semnata de Marius Moga si lansata de Cat Music

Alexandra Ungureanu revine cu un single nou si un videoclip cu vino-ncoace, intr-o productie semnata de Marius Moga si lansata de Cat Music

Colaborarea Alexandrei Ungureanu cu Marius Moga pentru acest single a inceput acum mult timp, insa amandoi au cazut de acord ca lucrurile bune se intampla natural si au timpul lor propriu, iar momentul potrivit lansarii a sosit.
Am inceput sa o compunem acum mult timp si a trecut prin tot felul de transformari. Ma bucur ca, in sfarsit, se lanseaza. Mi se pare cool imbinarea aceasta intre pop si un pic de etno futurist”, a declarat Marius la filmarile pentru videoclip.
„Bate, bate” este un nou inceput in cariera Alexandrei, fiind, de altfel, si primul single lansat sub label-ul Cat Music. Piesa vorbeste despre un proces de transformare personala a artistei, care a dus-o mai aproape de ea insasi si de radacinile ei. “Pornesc la drum cu o muzica noua, fresh, care ma reprezinta ca mesaj. O sa spun povestile mele. Fac niste lucruri pe care nu le-am mai facut pana acum. Atatea motive sa am fluturasi in stomac‘’, spune Alexandra Ungureanu.
Tocmai aceasta redescoperire de sine i-a oferit artistei un moment de reevaluare pe plan profesional si de recalibrare organica a surselor de inspiratie. Rezultatul? O reintoarcere curajoasa la origini, cu o reinterpretare proprie, autentica, atat la nivel muzical, cat si estetic. In scenografia si styling-ul realizate de Cosmin Florea sunt prezente elemente etno cu un touch contemporan, ce ne introduc in noul univers vizual al artistei, specific, de altfel, acestei noi etape a reintoarcerii acasa. Mai mult decat atat, coregrafia semnata de Emil Rengle completeaza conceptul creativ din spatele videoclipului prin elemente ritmice ?i sincroane imprumutate din dansurile autentic romanesti, in timp ce costumele alese te duc cu gandul la o piesa de dans contemporan.
Emotia, energia creativa, imaginea si sound-ul care sfideaza orice conventii se intalnesc intr-o poveste de sunete si culori ce poarta trademark-ul personalitatii Alexandrei Ungureanu. O poveste onesta despre regasire si despre cine suntem atunci cand ne permitem sa fim si un videoclip must-see pentru toti cei ce simt ca inima e in fiecare dintre noi si face ce stie ea mai bine: #BateBate
La inceputul acestei saptamani, “Bate, bate” a provocat reactii neasteptate de la sustinatori de categorie grea. Neinduplecatii luptatori de K1 s-au distrat copios in timpul sincroanelor si piruetelor romantice, intr-o coregrafie semnata de Emil Rengle.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top