Now Reading
Artistii isi sustin favoritii nominalizati la Gala Premiilor UNITER 2018

Artistii isi sustin favoritii nominalizati la Gala Premiilor UNITER 2018

Incepand de astazi, 23 aprilie, UNITER va invita sa fiti alaturi de nominalizatii Galei Premiilor UNITER 2018, sa ii cunoasteti mai bine si sa ii votati pe site-ul https://www.uniter.ro/votul-publicului-gala-uniter-2018/. Campania interactiva de promovare a artistilor aflati in competitie pentru trofeul UNITER, intitulata „Pentru tine cine e castigatorul?” ofera posibilitatea publicului larg sa-si sustina artistii indragiti.
Site-ul www.uniter.ro, pagina noastra de facebook si pagina de youtube–Uniter Romania–gazduiesc clipuri realizate de profesionisti din lumea teatrului. Deja puteti gasi mesajele de sustinere la categoria „Premiul pentru Debut” transmise de actorul Adrian Titieni si de regizorii Vladimir Anton si Mihai Maniutiu.

In seara zilei de 7 mai, incepand cu ora 20.00, vom afla, in direct, castigatorii editiei 26 a Galei Premiilor UNITER. Decizia apartine juriului final format din Dragos Buhagiar, Marina Constantinescu, Marcel Iures, Ana Ularu si Alexa Visarion.

See Also

Spectacolul-eveniment va incepe la orele 20.00 si va fi transmis in direct din Cetatea Alba Carolina (Alba Iulia) pe TVR1 si Radio Romania Cultural, livestreaming pe www.tvr.ro si www.uniter.ro, si preluat de pagina de facebook a UNITER.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top