Now Reading
OTILIA – Prima artista din Romania care a filmat un videoclip muzical la New York!

OTILIA – Prima artista din Romania care a filmat un videoclip muzical la New York!

Otilia s-a intors de la New York nu doar cu premiul pentru Best Balkan Act, ci si cu un videoclip pe care tocmai l-a lansat! Piesa se numeste I Don’t Know si este o colaborare cu Deejay Fly, iar videoclipul a fost filmat la New York, de catre regizorul Richard Stan.
Am pus mult suflet in aceasta piesa si pot spune ca este preferata mea! Imi place mult intregul proiect, am fost foarte entuziasmata sa filmez la New York si am ajuns acasa cu amintiri frumoase!”, afirma Otilia.
Artista a vizitat pentru prima oara New York-ul, la sfarsitul lunii februarie, timp de cateva zile, impreuna cu managerul sau, Ionut Bejinariu si regizorul Richard Stan. Dupa ceremonia de decernare a premiilor Golden Panther Music Awards 2018 la care au participat, acestia au luat la pas ”capitala lumii” sau ”orasul viselor” – asa cum mai este numit New York-ul si au combinat distractia cu munca, reusind sa surprinda cadre ”ca-n filme” pentru noul videoclip.
Ma mandresc ca am reusit sa filmez in orasul lui Notorious B.I.G., KRS-One, Nas, Jay-Z sau 50 Cent. New York-ul este, intr-adevar, special, iar in videoclip am vrut sa evidentiez lucrul asta. Am ales sa filmez cu Otilia in locatii reprezentative, am mers foarte mult pe jos, a fost o experienta marfa”, povesteste Richard Stan.
Broadway, Times Square, Brooklyn Bridge, Statuia Libertatii, Empire State Building, Trump Tower si New Jersey sunt cateva dintre locatiile-cheie unde regizorul a ales sa filmeze cu Otilia pentru acest videoclip.
Proiectul a fost lansat sub sigla JHaps Records, muzica: Alexandru Pal, mix&master: Alexandru Truta, versuri: Diana Elena Pacurar si Andreea-Loredana Minicuta, artwork: Catalin Cristea @Massy.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top