Now Reading
Mandinga lanseaza “Arquitectura”

Mandinga lanseaza “Arquitectura”

Ritmuri caliente, versuri ce-ti raman intiparite in minte, mult dans si doua voci exotice: Asa se prezinta cel mai nou single lansat de Mandinga. Daca anul trecut, Barbara Isasi si Nino ne cantau “Besame”, acum cei doi ne indeamna la dans cu “Arquitectura”.
Clipul regizat de Alex Volintiru, pune in scena jocul provocator dintre doi indragostiti, in care imaginatia si fantezia se impletesc cu realitatea.
Ma bucur foarte mult ca lansam «Arquitectura» ! Este mai mult in directia in care vrem sa mergem de acum incolo, are un vibe fresh, urban latin, as putea spune, si speram ca oamenilor le va placea si vor simti piesa asa cum simtim si noi. Povestea «Arquitectura» este despre un joc in trei, intre Nino, Aysha si mine. Mi se pare foarte interesant cum o noapte poate incepe intr-un fel si se poate incheia intr-un mod total diferit. Sunt o fana al “neasteptatului”. La filmari, ne-am si distrat. A fost prima oara pentru mine cand am avut o coregrafie intr-un clip. Mi-a placut foarte mult, mai ales ca iubesc sa dansez. Am avut o echipa grozava care s-a implicat foarte mult si vreau sa le multumesc tuturor. Deja lucram la urmatoarele noastre piese… So, stay tuned!”, declara Barbara, solista trupei Mandinga.
Muzica este compusa de Theea Miculescu si Zagga, textul este scris de catre Nino (Alexander Himely) si Theea Miculescu, iar de productie s-au ocupat Catalin Tamazlicaru, Razvan Dediu, Zagga si Alin Ilies in studioul Nomad Music.
“Arquitectura” este cea de-a treia piesa pe care trupa o canta alaturi de Barbara Isasi. Din 2016, Mandinga o are ca solista pe frumoasa Barbara Isasi, tanara talentata care in 2013 a participat la “Vocea Spaniei”, si in 2016 la “Vocea Romaniei”. Pana in prezent, Mandinga a lansat piese precum “Besame”,“Aventura” (ft. Erik), “Bling” (Ft. Muneer), “Hello” (Ft. Fly Project), “La vita e bella”, “Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)” (Ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top