Now Reading
Markus Schulz a lansat “Safe from harm”, prima colaborare cu Emma Hewitt

Markus Schulz a lansat “Safe from harm”, prima colaborare cu Emma Hewitt

Markus Schulz este unul dintre cei mai apreciati si bine cotati dj din intreaga lumea, iar, de fiecare data, incearca sa-si surprinda fanii cu piese sau albume pline de esenta muzicala. Asa se intampla si acum, cand, acesta colaborareaza pentru single-ul “Safe from harm”, tocmai cu Emma Hewitt, o artista de origine australiana, a carei voci a definit muzica lui Tiesto, Chris Lake, Dash Berlin, Cosmic Gate si multi alti artisti de talie mondiala.
Melodia vine insotita de un videoclip spectaculos, in regia romanului Alex Ceausu, in care partea de productie video i-a revenit chiar iubitei si partenerei de scena a dj-ului neamt, Adina Butar, cea care urmeaza sa-i devina sotie anul viitor.
Cu un vibe parca menit sa te duca intr-o stare continua de vara, “Safe from harm” iti va fi, sigur, pe repeat, in drumul tau spre vacantele dorite!
Markus Schulz a fost declarat, ani la randul, dj-ul numarul 1 al Americii, iar muzica lui a devenit un adevarat reper in randul industriei trance, house, dance si progressive. Este logodit cu Adina Butar, pe care a cerut-o in casatorie, chiar de Anul Nou, in fata a mii de spectatori, in cadrul unui show sustinut de cei doi, la Los Angeles.
Emma Hewitt este o cantautoare si vocalist trance australiana, de 29 ani, iar single-ul sau de debut, lansat în 2007, a fost, timp de 50 saptamani in Billboard Hot Dance Airplay în SUA, ajungand pe pozi?ia #1 in decembrie 2007.
Dupa succesul primului sau single, ea a colaborat cu o serie de artisti trance de renume, ca Armin van Buuren, Tiesto, Dash Berlin, Cosmic Gate, Gareth Emery si BT. Single-ul „Waiting”, produs in colaborare cu Dash Berlin, in 2009, a ajuns pe pozitia #1 in Global Trance Charts.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top