Now Reading
MCulture lanseaza “S-a rupt lantul de iubire”

MCulture lanseaza “S-a rupt lantul de iubire”

Dupa piese precum “Striga cu mine”, “Portofele” si “Chef de chef”, MCulture lanseaza “S-a rupt lantul de iubire”. Piesa, unul dintre cele mai iubite melodii ale anilor ’90, este reinterpretata de Ioana Sihota intr-o maniera sensibila, plina de emotii.
Piesa asta m-a ales pe mine. A venit intr-o perioada grea din viata mea si m-a vindecat enorm, iar munca la acest album, cu Damian si colegii mei, a fost o schisma binecuvantata si mi-a deschis noi orizonturi! A fost si este o onoare mare pentru mine sa fac parte din acest proiect. Va daruiesc o bucata din sufletul meu! Muzica e muzica si nu se poate altfel decat sa o onoram. Va imbratisez!”, declara Ioana Sihota.
Artist, songwriter, vocal coach, cu o pasiune extraordinara pentru tot ceea ce inseamna musical, Ioana Sihota aka Jazzy Jo si-a facut debutul in cel de-al doilea sezon al emisiunii Scoala Vedetelor si s-a numarat printre finalistii show-ului Megastar. A colaborat cu Pacha Man ?i Cabron pentru piesa „Arata-le la toti”, apoi, in 2013, a lansat primul single din cariera, „Mi-ai intrat in cap”. Au urmat piese precum “A night in Bucharest”, “Cuba”, dar si o colaborare cu Smiley pentru piesa “My Present for You”, o frumoasa balada inclusa pe coloana sonora a filmului “Poveste de dragoste”. Anul trecut, Jazzy Jo a lansat “Imi caut barbatul”, o piesa sincera si pasionala.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top