Now Reading
Carla’s Dreams, sold out show pentru a treia oara consecutiv la Arenele Romane si un nou single, „Monomaniac”

Carla’s Dreams, sold out show pentru a treia oara consecutiv la Arenele Romane si un nou single, „Monomaniac”

Carla’s Dreams s-au bucurat de sustinerea fanilor care au venit in numar mare la Arenele Romane pentru concertul „Monomaniac” de pe 5 mai. Pentru al treilea an consecutiv, acesta a fost un eveniment sold out, sustinut in fata a 5000 de fani, veniti sa se bucure de muzica artistilor lor preferati. Carla’s Dreams au cantat in premiera live cel mai recent single, „Monomaniac”, lansat cu cateva ore inainte de concert, cu videoclip oficial.

Piesa „Monomaniac” a fost compusa si produsa de Carla’s Dreams cu Alex Cotoi, cel care a produs cele mai multe hituri ale artistilor de pe ultimele doua albume. Videoclipul piesei “Monomaniac” a fost filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca, scenariu Roman Burlaca si Cristi Branca, DoP George Secrieru, productie BR Films si Global Records.

Monomaniac este mai mult un concept decat o piesa. Este un fel de rezumat la ceea ce am lansat in ultima perioada. Perioada reiesita dintr-un sir destul de ciudat, dar, in acelasi timp, interesant de circumstante si emotii. Aproape ca am folosi cuvantul “rascruce”, dar totusi nu. Doar o etapa. Mai vin si altele. Multe sau putine – nu stim, dar suntem recunoscatori pentru sansa de a scrie ce vrem si cum vrem. Si aceasta „sansa” are doua fete: una suntem noi si ceea ce vrem, dar a doua sunt oamenii nostri care, chiar daca nu dicteaza ce sa facem, apreciaza eforturile si prin asta ne fac tot mai liberi in exprimare artistica, fapt pentru care le multumim cel mai mult. Perioada “Monomaniac” va avea mai tarziu cateva epiloguri, dar in esenta, s-a terminat pe 5 mai. Nu intrebati ce urmeaza, nici noi nu stim. Dar o schimbare de vibe se simte si in aerul de pe strazile oraselor prin care mergem si in locurile unde lucram. Am vrea inca o data sa le multumim celor ce au fost alaturi in aceasta perioada: You are Carla’s Dreams! V-am cuprins!”, au spus Carla’s Dreams.

See Also

Show-ul de la Arenele Romane a fost o productie impresionanta, cu efecte speciale, peste 300 de aparate de lumina inteligenta, 150 de metri patrati de ecran led, surse puternice de laser, grafica vizuala dedicata conceptului Monomaniac, live feed Instagram inainte de show (pozele celor care postau pe Instagram si foloseau hashtag-ul #Monomaniac apareau pe ecrane), zece copii din Corul Radiodifuziunii pentru piesa „Unde”, Ana Munteanu care a realizat desene live in nisip la piesele „17 ani”, „Formula apei”, „Frica” si „Animal de prada”, tenori la „Beretta”, 18 balerine mici in alb si o balerina in negru pentru „Imperfect”, toti cei 5000 de oameni prezenti la concertul din Arene purtand manusi albe pentru „Ne bucuram in ciuda lor” si invitatii speciali ai serii: Blacklist cu piesa „Tequila”. Dintre piesele interpretate nu au lipsit nici „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Cum ne noi”, „P.O.H.U.I”, „Pe umerii tai slabi” sau „Hobson’s Choice”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top