Now Reading
Irina Rimes lanseaza a doua piesa din „Trilogia II”, „In locul meu”

Irina Rimes lanseaza a doua piesa din „Trilogia II”, „In locul meu”

„Trilogia II” semnata de Irina Rimes continua cu a doua piesa, „In locul meu”. Dupa ce a lansat de curand prima melodie a acestei trilogii, „Beau”, Irina continua acest proiect original despre realitati alternative care conduc spre acelasi final cu piesa „In locul meu”.
Textul piesei este scris de Irina, iar productia le apartine lui Costin Bodea si Alexandru Cotoi. Intreg proiectul beneficiaza de o productie video aparte, in care cele trei videoclipuri, impreuna cu un intro si un outro ce contin cheia intregii povesti, formeaza un scurt metraj cinematic.
„Trilogia II” evoca lupta continua, dar uneori in van, dintre individ si soarta. Irina este pusa fata in fata cu variante alternative ale realitatii, concluzia povestilor fiind insa de fiecare data aceeasi, indiferent de drumul ales pe parcurs. In cadrele din intro-ul Trilogiei, fanii o pot vedea Irina aflata fata in fata cu trei usi albe, pe un platou de televiziune. Prezentatorul o indeamna pe artista sa aleaga una dintre usi, respectiv una dintre variantele realitatii artistei. Odata cu lansarea single-ului „In locul meu”, se dezv?luie si alegerea Irinei: ea intra pe cea de-a doua usa.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top