Acum citește
The Humans urca in aceasta seara pe scena Eurovision

The Humans urca in aceasta seara pe scena Eurovision

In doar doua ore trupa The Humans va urca pe scena Eurovision, reprezentand Romania in a doua semifinala a concursului. Tot azi aflam daca Romania se califica in Marea Finala. Puteti urmari Eurovision-ul in direct pe TVR 1, TVR HD, TVR International si TVR+, incepand cu ora 22.00.

Am primit reactii extraordinare dupa repetitii si numeroase mesaje de incurajare din partea romanilor de pretutindeni. Ne bucuram ca mesajul nostru a ajuns in sufletele lor si ale celorlalti fani Eurovision, emotiile lor ne-au incarcat cu energie pozitiva si optimism inainte de seara cea mare. Suntem pregatiti 110% si vom da totul pentru Romania pe scena”, spun reprezentantii nostri inainte de semifinala.

Este o competitie stransa, cu multi artisti valorosi, iar voturile romanilor din strainatate vor face diferenta pentru a merge mai departe, in Marea Finala”, au subliniat artistii.

Reprezentantii Romaniei vor intra in concurs pe pozitia a doua, alaturi de Norvegia, Serbia, San Marino, Danemarca, Rusia, Moldova, Olanda, Australia, Georgia, Polonia, Malta, Ungaria, Letonia, Suedia, Muntenegru, Slovenia si Ucraina. Iar finala va avea loc sambata, pe 12 mai si va putea fi urmarita in direct pe TVR 1, TVR HD, TVR International si TVR+, incepand cu ora 22.00.

In aceasta seara, fanii din 18 tari repartizate in a doua semifinala, plus cei din Italia, Franta si Germania, vor decide, alaturi de juriu, cine merge in Marea Finala.

Vezi și

Romanii stabiliti in strainatate pot vota piesa ”Goodbye”, de pana la 20 de ori, de pe acelasi numar de telefon, sau de pe site-ul oficial al concursului https://eurovision.tv/app.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus