Now Reading
Artistul DAVID GARRETT amana concertele din Bucuresti, pana in luna septembrie

Artistul DAVID GARRETT amana concertele din Bucuresti, pana in luna septembrie

In plina perioada de recuperare, violonistul David Garrett este din pacate fortat sa amane concertele “Explosive Live” de la Sofia (6 iunie) si de la Bucuresti (8 si 9 iunie).
Astfel, concertele artistului David Garrett de la Bucuresti au fost reprogramate in zilele de 13 si 14 septembrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00.

David Garrett este aproape de finalul perioadei de recuperare dupa o operatie de hernie de disc. Cu toate acestea, la recomandarea medicilor, a fost necesara amanarea acestor 3 concerte.

Artistul regreta si este profund dezamagit ca nu va putea sustine concertele programate pentru luna iunie, desi face eforturi pentru refacerea conditiei fizice pentru reluarea turneului sau spectaculos. Este in acelasi timp profund recunoscator pentru suportul, loialitatea si intelegerea pe care fanii sai, din intreaga lume, i-au aratat-o in ultimele saptamani.

Ma simt mai bine acum, dar, din pacate, recuperarea completa dureaza mai mult decat ma asteptam“, declara violonistul.
Cu toate ca prognosticul medicilor este incurajator si se asteapta la o recuperare deplina, din pacate, nu imi permit inca sa sustin spectacole. In momentul de fata, cel mai important lucru este sa am grija de mine si de recuperarea mea completa din punct de vedere fizic indiferent de cat timp este necesar. Desi ma simt mai bine, din pacate acest lucru inseamna de asemenea si anularea mai multor concerte. Intrucat am primit foarte multe mesaje si urari de insanatosire grabnica, vreau sa va spun ca apreciez intelegerea dumneavoastra si va multumesc inca o data pentru cuvintele de sustinere si pline de afectiune. Imi dati o putere extraordinara si ma ajutati sa trec prin aceste momente dificile. Astept cu nerabdare sa va revad in curand la unul dintre concertele anuntate.”

Toate biletele pentru concertele de la Sala Palatului Bucuresti raman valabile pentru noile date; biletele pentru data de 8 iunie vor fi valabile doar pentru concertul din 13 septembrie, iar biletele pentru data de 9 iunie vor fi valabile numai pentru cel din data de 14 septembrie.
In acelasi timp, persoanele care vor dori recuperarea contravalorii biletelor, sunt rugate sa se adreseze punctelor de vanzare de unde acestea au fost cumparate.

See Also

Turneul David Garrett & His Band – “Explosive Live” 2018:

• 13.09. – RO – Bucuresti Sala Palatului ** ** Biletele pentru 08.06. sunt valabile doar pentru 13.09
• 14.09. – RO – Bucuresti Sala Palatului ** ** Biletele pentru 09.06 valabile doar pentru 14.09.
• 29.09. – BG – Sofia Arena Armeec ** ** Biletele pentru 06.06 valabile pentru 29.09

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top