Now Reading
Artistii din musicalul „MAMMA MIA!” incep repetitiile generale la Sala Palatului

Artistii din musicalul „MAMMA MIA!” incep repetitiile generale la Sala Palatului

Mai este doar o saptamana pana la marea premiera a celui mai asteptat spectacol din Romania, musicalul „MAMMA MIA!”, care va beneficia nu doar de o distributie de exceptie, dar si de pregatire cu profesionisti din afara tarii, veniti special in Romania pentru a impartasi din experienta lor vasta in realizarea musicalurilor de pe Broadway.
In aceste zile, fanii musicalului „MAMMA MIA!” pot afla distributia stabilita pentru fiecare dintre spectacolele care se vor juca la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 24, 25, 26 si 27 mai, cat si cea a spectacolului de la Cluj, primul oras din Romania in care celebra poveste va ajunge pe 1 iunie, la Sala Polivalenta.

Cei care doresc sa afle mai multe amanunte despre roluri si despre artistii care ii vor întruchipa pe Donna, Sophie, Sky, Tanya, Rosie si cei trei tati, Sam, Harry si Bill o pot face pe site-ul oficial www.mammamiathemusical.ro, pe www.iabilet.ro si pe pagina oficiala de Facebook.

In aceste zile, Loredana, Aurelian Temisan, Mirela Vaida, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Ernest Fazekas, Ciprian Teodorescu, Adrian Nour, Anca Turcasiu, Jazzy Jo, Anca Sigartau, Ecaterina Ladin, Ana Munteanu, Bianca Purcarea, Cristina Danu, Sebastian Seredinschi, Silviu Mircescu, care fac parte din distributia „MAMMA MIA!”, se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile si, de la sfarsitul acestei saptamani, ei vor incepe repetitiile finale chiar pe scena Salii Palatului.

Cei care doresc sa ii vada si pe unii dintre cei mai buni dansatori din Romania, care alcatuiesc ansamblul de balet, printre ei numarandu-se Bogdan Boanta, Erik Bubui, Lilian Caraus, Tatian Gavrila, Andra Gheorghe, Valentina Hainarosie, Flavia Mihasan, Marius Moldovan, Svetlana Neagu, Roxana Niculae, Izabela Olariu, Vladimir Palamarciuc, Bianca Patriche, Dan Rima, Alexandru Sandulescu, Irina Strungareanu, Florin Tanase, Silvia Uceanu, nu trebuie sa stea pe ganduri pentru ca mai sunt foarte putine bilete, spectacolele din Bucuresti fiind aproape sold-out.

See Also

Bazat pe muzica uneia dintre cele mai iubite trupe din toate timpurile, ABBA, „MAMMA MIA!” a fost pus in scena pana acum in peste 50 de tari, pe 6 continente si a fost tradus in 22 de limbi. In Romania este primul musical de Broadway produs aici, 100% independent.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top