Now Reading
Glance, schimbare radicala de look pentru noul single! Vezi noul videoclip al artistului – “Ploaia si focul” (feat. Elena Ionescu)!

Glance, schimbare radicala de look pentru noul single! Vezi noul videoclip al artistului – “Ploaia si focul” (feat. Elena Ionescu)!

Glance, artist care a strans peste 100 de milioane de vizualizari pe Youtube cu hituri precum “In bucati”, “Ecou” etc, lanseaza un nou single si videoclip, “Ploaia si focul”, in colaborare cu Elena Ionescu. Piesa este compusa de Razvan Matache, John Kasta, Rashid si DJ Bonne, si reprezinta o coproductie Heaven Artist Company si Cat Music. Pentru videoclipul regizat de Claudiu Stan, Glance si-a schimbat radical look-ul, fanii lui vazandu-l pentru prima data cu parul desfacut.

Piesa “Ploaia si focul” reprezinta un follow-up al piesei “Cinema”, single care s-a clasat foarte sus in topuri, acesta fiind si motivul pentru care am tinut neaparat sa cant aceasta piesa alaturi de Elena. Dupa cum am spus mereu, fiecare single lansat de mine este inspirat din viata mea reala si nici aceasta piesa nu face exceptie. Vreau sa multumesc echipei care a contribuit la finalizarea proiectului: Claudiu Stan, Vagabond Studio, Silviu Lopatnic si producatorilor piesei”, a declarat Glance.

Filmarile videoclipului “Ploaia si focul” au durat 16 ore si s-au desfasurat in trei locatii: Valea cu Pesti (Transfagarasan), Snagov si Bucuresti.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top