Now Reading
Maine, 24 mai, are loc premiera musicalului MAMMA MIA

Maine, 24 mai, are loc premiera musicalului MAMMA MIA

Cel mai asteptat musical, „MAMMA MIA!” aduce o noua premiera in Romania: o sonorizare de Broadway, asigurata de sound designer-ul Andrew Johnson si echipa sa.
Premiera celui mai asteptat spectacol din Romania, „MAMMA MIA!”, ii va incanta cu siguranta pe spectatorii Salii Palatului din Bucuresti care, incepand de joi, 24 mai se vor delecta cu cea mai frumoasa poveste a verii spusa de unii dintre cei mai apreciati artisti romani.
„MAMMA MIA!”, primul musical de Broadway produs aici, 100% independent a fost urmarit de 60 de milioane de oameni din 50 de tari si ii va avea in distributiile spectacolelor de pe 24, 25, 26, 27 mai din Bucuresti si pe 1 iunie la Sala Polivalenta din Cluj pe Loredana (Donna), Mirela Vaida (Donna), Ana Munteanu (Sophie), Bianca Purcarea (Sophie), Anca Turcasiu (Tanya), Ioana Sihota (Jazzy Jo, Tanya), Ecaterina Ladin (Rosie), Anca Sigartau (Rosie), Cornel Ilie (Sam), Ciprian Teodorescu (Sam), Aurelian Temisan (Sam), Horia Brenciu (Harry), Ernest Fazekas (Harry), Adrian Nour (Bill), Sebastian Seredinschi (Sky), Silviu Mircescu (Sky), Cristina Danu (Ali/Sophie) alaturi de ansamblul de balet format din Bogdan Boanta, Erik Bubui, Lilian Caraus, Tatian Gavrila, Andra Gheorghe, Valentina Hainarosie, Flavia Mihasan, Marius Moldovan, Svetlana Neagu, Roxana Niculae, Izabela Olariu, Vladimir Palamarciuc, Bianca Patriche, Dan Rima, Alexandru Sandulescu, Irina Strungareanu, Florin Tanase, Silvia Uceanu. Fiecare distributie, a fiecarui spectacol este comunicata pe site-ul oficial www.mammamiathemusical.ro, pe www.iabilet.ro si pe pagina oficiala de Facebook.
Peste 200 de costume realizate special pentru acest show, 17 numere coregrafice si scenografi de top.
Artistii vor purta peste 200 de costume realizate de Eli Damanakis si echipa sa special pentru acest spectacol si vor juca intr-un decor a carui scenografie este semnata de Petre Talea si Aleksandar Denic. Povestea, a carei actiune se desfasoara pe o mica insula din Grecia, este interpretata pe versurile trupei ABBA, traduse si adaptate de Ernest Fazekas in limba romana, in regia lui Razvan Dinca, iar spectatorii vor urmari nu mai putin de 17 numere coregrafice realizate de Violeta Dinca.
Lectii de canto cu vocal coach Mary Hammond si o sonorizare de Broadway asigurata de Andrew Johnson, sound designer cu o experienta vasta in musicalurile internationale
Intreaga echipa s-a bucurat de lectiile de canto si tehnica vocala sustinute de Mary Hammond, vocal coach, cu o vasta experienta in domeniul artistic si cu un portofoliu in care a adaugat, de-a lungul timpului, colaborari cu cei mai mari muzicieni si actori ai lumii, care venit special in Romania de doua ori pentru a lucra cu artistii romani din distributia musicalului „MAMMA MIA!”. In plus, spectacolul va beneficia, in zona tehnica, de experienta lui Andrew Johnson, sound designer, care are, de asemenea, o experienta vasta a musicalurilor internationale, fiind recompensat cu Broadway World Fans Choice Award pentru „Best Sound Design” in spectacolul „The Play That Goes Wrong”. El si echipa sa au venit special din Londra pentru „MAMMA MIA!”, asigurand pe toata durata spectacolelor din Bucuresti o sonorizare de Broadway, ceea ce reprezinta o alta premiera in Romania.
In Romania, musicalul „Mamma Mia!” este o co-productie sloveno-romana, a companiei Prospot Doo impreuna cu un grup de producatori reuniti de catre compania Atelier Promotion, in colaborare cu WonderTheatre. Prospot Doo a pus deja in scena versiunile musicalului din Slovenia, Serbia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina si Croatia.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top